Vacature .NET Consultant thuiswerken en langdurige projecten! - Amsterdam

Amsterdam

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Uiteraard werk je hier altijd met de nieuwste technieken. Jouw nieuwe werkgever focust zich op het ontwikkelen met .NET, omdat zij dit simpelweg als de mooiste en meest efficiënte taal zien. Opdrachten waarbij gewerkt moet worden met PHP worden bijvoorbeeld geweerd. Jij zal onder andere aan de slag gaan met C#, ASP.NET, .NET Core, ASP.NET Core, WEP API's, Typescript, Visual Studio, MVC en veel van de producten zullen in de Azure Cloud geschreven worden. 

Verder heb jij als medewerker van dit bedrijf altijd de hoogste prioriteit. Je komt hier nooit stil te staan in je ontwikkeling en krijgt ongekend veel ruimte om je te specialiseren, door te groeien of juist je kennis te verbreden. Samen met jou wordt bepaald waar jij over een aantal jaren wil staan in je carrière, zodat jullie samen naar deze stip op de horizon toe kunnen werken. Uiteraard krijg je ook nog uitgebreid de ruimte om de opleidingen en certificeringen te halen die je hier voor nodig hebt.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt HBO werk-/denkniveau;
- Je bent communicatief sterk;
- Je wil jezelf altijd verder ontwikkelen en het beste uit jezelf halen;
- Je hebt ervaring met .NET Development (of dit nou op Junior, Medior of Senior niveau is, als .NETter ben je welkom!)
- Je vindt het leuk om bij klanten langs te gaan;
- Je ben woonachtig in Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht of wil hier naartoe verhuizen.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.600 p/m
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard worden de Consultants van dit bedrijf goed beloond voor hun verdiensten. Jouw nieuwe werkgever beseft zich namelijk als geen ander dat blije Consultants zorgen voor blije klanten. 

Je kunt hier dan ook rekenen op:
- Een heel riant salaris (€ 2.600 voor een starter, oplopend tot € 5.000+ voor Senior Developers);
- Uitgebreide opleidingsmogelijkheden;
- Een overwerkregeling;
- Een pensioen waar je zelf niets aan bij hoeft te dragen;
- Een leaseauto;
- The sky is the limit als het gaat om doorgroeimogelijkheden!


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Als Consultant voor deze partij kom je terecht in een hecht team van slimme koppen. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerkapplicaties voor de eindklanten. Dit doe je soms op locatie bij de klant, maar soms ook vanuit het kantoor in Amsterdam. Je zal veelal in Scrumverband werken. Omdat het altijd om maatwerkapplicaties gaat, hoef je niet bang te zijn dat je hier in een geestdodend ritme terecht gaat komen. Elke dag is anders en elke dag is een uitdaging.

Hier werken de beste van de beste Ontwikkelaars, Testers en andere ITers in teams voor de tofste opdrachtgevers in Nederland. In totaal telt dit bedrijf bijna 100 medewerkers. Samen bouwen zij software die ervoor zorgt dat bedrijfsprocessen optimaal verlopen bij de eindklant. In de afgelopen 12 jaar hebben zij zich ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende softwarebedrijven van ons land.

Er is ruimte voor zowel ervaren als beginnende Developers. Het belangrijkste is dat jij een .NETter bent in hart en nieren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Amsterdam