Vacature Java ontwikkelaar - Amsterdam

Amsterdam

Jelling IT Professionals BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving

We zijn voor een opdrachtgever in omgeving Amsterdam op zoek naar een WO geschoolde applicatieontwikkelaar die graag technisch bezig is. Past dit bij jou? Bekijk dan je werkzaamheden/verantwoordelijkheden.

  • Je werkt aan de ontwikkeling van de applicaties;
  • Je werkt over het algemeen in Scrum teams;
  • Je bent een coach voor minder ervaren collega's;
  • Je deelt jouw projectervaringen.

Bedrijfsprofiel
Het betreft een IT dienstverlener in de regio Amsterdam. Je komt te werken in een klein, maar fijn en hecht team. Er heerst een prettige sfeer en met z'n allen ga je voor het best mogelijke resultaat voor de klant. Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Tot de klantenkring behoort het MKB.

Ook voor jou is er veel mogelijk. Korte lijntjes, de vrijheid en ruimte om met leuke ideeën/initiatieven te komen waarmee je de IT-dienstverlening tot een hoger level tilt. Daarbij stimuleren ze het volgen van opleidingen en/of cursussen alleen maar.

Salarisindicatie
Tussen de € 3000 en € 4500, afhankelijk van je kennis en ervaring.

Functie eisen
  • Ten minste een afgeronde WO-opleiding;
  • Meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie;
  • OCA certificering;
  • Kennis van JavaScript, CSS en HTML;
  • Een klantgerichte en zelfstandige werker.

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Wij bezorgen jou de leukste IT-baan! Kijk voor meer informatie en vacatures op www.jelling.nl en https://www.jelling.nl/vacatures-java-developer.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Jelling is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor IT'ers en beschikt altijd over een aantrekkelijk aanbod van IT-vacatures.

Of je nu een vaste baan zoekt of op detacheringsbasis een kijkje wilt nemen in de keuken van verschillende bedrijven: wij hebben altijd een vacature die bij je past.

Als talentvol IT'er brengen we je snel in contact met interessante werkgevers en vacatures. Jouw wensen, ambities en mogelijkheden staan voorop, waardoor je verzekerd bent van een perfecte match.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Amsterdam