Vacature Senior Network Engineer - Amsterdam

Amsterdam

Brunel Nederland B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Senior Network Engineer ben jij in control om de gehele infrastructuur draaiende te houden. Je werkt hiervoor zelfstandig aan het configureren, installeren, troubleshooten en het onderhouden en beheren van netwerken, exchanges, routers/firewalls, switches en applicaties. Daarnaast zorg je voor een goede beveiliging van het netwerk en de systemen. Complexe incidenten los je op volgens het ITIL-proces. Daarnaast heb je een signaalfunctie, dus als iets beter kan kom je met verbetervoorstellen. En implementeer je deze ook zelf.

Via Brunel IT werk je zelfstandig of in een team bij bedrijven in de telecom, banken, scholen, ziekenhuizen of overheidsinstellingen. Bij de ene opdrachtgever ben je zelf in het netwerk bezig, bellen klanten jou over netwerkproblemen en los je deze als vanzelfsprekend op. Bij de andere opdrachtgever staan de netwerken extern en heb je vooral telefonisch contact voor het oplossen van tickets. Je projecten zijn hierdoor altijd gevarieerd. En heb je ambities tot Network Designer? Niets is onmogelijk; zeker niet bij Brunel.

lees meer

Functie-eisen

Je gaat nóg meer werk maken van je IT-carrière. Waar begin je? Ga even na of je het volgende in huis hebt:

  • Een mbo 4-diploma met minimaal vijf jaar werkervaring
  • Een CCNP-certificering of het volledige kennisniveau hiervan
  • Ruime kennis op het gebied van LAN, Wireless of Security
  • Bij voorkeur ervaring met netwerkapparatuur van Cisco of Juniper
  • Evaring met Nextgen-firewalls zoals Checkpoint, Fortinet of Palo Alto

Afgevinkt? Dan kijken we samen naar de rest. Dat ideale bedrijf wacht op je, dat is zeker.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

lees meer

Contactpersoon Suze Peters
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerkbeheerder in Amsterdam