Vacature Junior IT-Specialist - Amsterdam

Amsterdam

Brunel Nederland B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Bij welke bedrijven je komt te werken, dat ligt geheel aan je eigen voorkeur. Ook jouw rol kan variëren. Zo kan je als tester aan de slag, maar afhankelijk van je ervaring kan je ook gaan voor functies met meer verantwoordelijkheid. Denk bijvoorbeeld aan werk als projectleider, applicatiebeheerder of programmeur. Wat voor werk je ook doet, je hebt veel verantwoordelijkheid! Je bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor IT-gerelateerde vragen.

Kleine incidenten pak je zelf aan, grotere incidenten geef je door aan de senior IT’er. Je werkt veel in teamverband, maar soms pak je een opdracht in je eentje aan. Hoe dan ook sta je er nooit alleen voor. Je opdrachtgever staat altijd open voor vragen, maar Brunel ook! Bij ons krijg je namelijk een vaste coach die een expert is in jouw vakgebied. Die coach regelt al het papierwerk, staat je bij met raad en daad én bespreekt samen met jou hoe Brunel je kan helpen in je volgende carrièrestap.

lees meer

Functie-eisen

Aan welke functie je ook begint, het is belangrijk dat je een goede basis hebt. Hopelijk herken je jezelf in deze punten:

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding richting IT;
  • Je hebt eerder gewerkt met ITIl, Prince 2, ASL, BiSL en Agile;
  • Jouw Engels is onberispelijk;
  • Je werkt het liefst in een team;
  • Je ziet in elk probleem een oplossing;
  • Je bent bereid meer te leren over je vak.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

lees meer

Contactpersoon Emmily Lasut
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Specialist in Amsterdam