Vacature Senior Back-end Developer - Amsterdam

Amsterdam

IT-idiots
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving
Voor deze opdracht zijn we op zoek naar Senior Back end Developer voor de ontwikkeling en verbetering van de generiek ontsluiting van dataproducten. Hiertoe zal je dynamische API's genereren, en op meta niveau ontwikkelen. Je bouwt dus niet alleen, maar denkt ook na - en ontwikkelt - over de toepasbaarheid ervan in het grotere geheel. Je werkt samen met een aantal andere ervaren back-end ontwikkelaars en data engineers.

Functie eisen
  • Je beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau richting informatica of informatica-gerelateerd.
  • Je hebt minimaal 8 jaar recente werkervaring als back-end python ontwikkelaar, waarvan minimaal 4 jaar met Python Django.
  • Je hebt minimaal 6 jaar recente werkervaring, opgedaan in een complexe organisatie, waarin met Agile/Scrum wordt gewerkt in zowel commerciële als overheidsomgevingen.
  • Aantoonbare ervaring met het genereren van dynamische API's
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met PostgreSQL, Docker, Kubernetes, Microservices en Open Source.


lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn IT-idiots: echte vakidioten op het gebied van IT en detachering – daar hebben we bij elkaar zo'n 35 jaar aan ervaring in. Wij zetten dagelijks al onze kennis en kunde van de sector in om jou als IT professional aan interessant, uitdagend werk te helpen.
Dat maken we mogelijk met een groot netwerk aan interessante opdrachtgevers binnen de BeNeLux. Zo hebben we altijd de juiste uitdaging voor jou. Of je nu als systeembeheerder bij de overheid wilt werken of als Java developer bij een groot internationaal bedrijf: niks is te gek. Wij herkennen je talent en zorgen dat jij kunt doen waar je het beste in bent.
Detachering in de IT
IT-idiots werkt voornamelijk op detacheringsbasis. Jij komt als professional in dienst, en wij zorgen ervoor dat je toffe projecten en opdrachten kunt gaan doen. Zo ben je flexibeler dan wanneer je in loondienst bent, maar heb wel meer zekerheid dan een ZZP'er.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Amsterdam