Vacature Data Solution Architect - Amsterdam

Amsterdam

IT-idiots
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving Data Solution Architect

Als Data (Solution) Architect geef je input aan oplossingsontwerpen die binnen de Agile Teams worden opgesteld. Je geeft begeleiding op het gebied van datalogistiek, technologiekeuzes, datamodellen en analytische platformen.

Je houdt je bezig met het analyseren van data, contextualiseren van metadata, modelleren van logische data en samenwerken met verschillende disciplines binnen de organisatie. Ook het concept en het gebruik van een Data Catalogus is je niet vreemd.


Functie eisen Data Solution Architect
  • Een bachelordiploma met wetenschappelijk werk- en denkniveau;
  • professionele certificering in databeheer of gelijkwaardige kennis;
  • ervaren in het toepassen van TOGAF, DAMA DMBOK;
  • 4 jaar of meer relevante ervaring, bij voorkeur in een vermogensbeheeromgeving.
  • Minimaal 4 jaar ervaring in het ontwerpen van oplossingen door het opzetten van project / epic start architectuur of Minimaal 4 jaar ervaring in datamodellering over business lines
  • Engels is een must, Nederlands is een plus
  • Ervaring met Agile en Safe
  • Ervaring met Business Analyse

Arbeidsvoorwaarden

Je wordt gedetacheerd via IT-idiots en komt daarvoor bij ons in dienst voor de duur van de opdracht. Onze kundige, ervaren vakmensen fungeren als jouw klankbord, vraagbaak en adviseur gedurende je opdracht. Wanneer je vragen hebt, wilt sparren of wilt bijpraten staat jouw contactpersoon voor je klaar.

- 25 vakantiedagen
- Pensioenregeling
- Leaseauto (wanneer nodig)

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn IT-idiots: echte vakidioten op het gebied van IT en detachering – daar hebben we bij elkaar zo'n 35 jaar aan ervaring in. Wij zetten dagelijks al onze kennis en kunde van de sector in om jou als IT professional aan interessant, uitdagend werk te helpen.
Dat maken we mogelijk met een groot netwerk aan interessante opdrachtgevers binnen de BeNeLux. Zo hebben we altijd de juiste uitdaging voor jou. Of je nu als systeembeheerder bij de overheid wilt werken of als Java developer bij een groot internationaal bedrijf: niks is te gek. Wij herkennen je talent en zorgen dat jij kunt doen waar je het beste in bent.
Detachering in de IT
IT-idiots werkt voornamelijk op detacheringsbasis. Jij komt als professional in dienst, en wij zorgen ervoor dat je toffe projecten en opdrachten kunt gaan doen. Zo ben je flexibeler dan wanneer je in loondienst bent, maar heb wel meer zekerheid dan een ZZP'er.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Solution Architect in Amsterdam