Vacature Systeem- netwerkbeheerder (24 tot 40 uur per week) - Amsterdam

Amsterdam

NSCR
 • NSCR Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 24 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving NSCR zoekt een systeem- netwerkbeheerder (24 tot 40 uur per week)

Ben jij op zoek naar een baan in een levendig instituut waarin je de steun en toeverlaat bent van onderzoekers en andere gebruikers op het vlak van systeem en netwerkbeheer?
Dan maken we graag kennis met jou.

Wie zijn wij?
Het Nederlands Studiecentrum Criminaliteit en Rechtshandhaving (NSCR) is een nationaal onderzoeksinstituut dat zich toelegt op fundamenteel wetenschappelijk onderzoek op het gebied van criminaliteit en rechtshandhaving. Het maakt deel uit van de institutenorganisatie (NWO-I) van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).
Het NSCR is in Amsterdam gevestigd in een van de gebouwen van de VU. Het instituut verricht interdisciplinair en longitudinaal onderzoek op het snijvlak van theorie, praktijk en beleid. Het instituut is het afgelopen jaar gegroeid van 50 naar circa 90 medewerkers. ICT beweegt proactief met deze groei mee.

Wat ga je doen?
De afdeling ICT bestaat momenteel uit een systeem- netwerkwerkbeheerder/data protection officer en een datamanager. Onze IT omgeving bestaat overwegend uit Microsoft Hyper-V servers en Windows laptops aangevuld met enkele Linux servers.

De systeem- en netwerkbeheerder die wij zoeken houdt zich voornamelijk bezig met:
 • Het beheren, administreren en operationeel houden van het netwerk, de automatiseringssystemen en randapparatuur en het ondersteunen van gebruikers;
 • Het ontwikkelen, adviseren over en implementeren van veilige en toekomstbestendige systemen en/of applicaties;
 • Het coördineren van de werkzaamheden op de afdeling ICT waaronder het overzicht behouden en de juiste prioriteiten te stellen;
 • Het onderhouden van contact en het maken van werkafspraken met externe IT-dienstverleners die ondersteunen in serverbeheer en werkplekbeheer.

lees meer

Functie-eisen Wie zoeken wij?
In ons snelgroeiende instituut zoeken wij een ICT-professional die een duidelijke visie heeft op ICT, uitgaande van dataveiligheid in combinatie met gebruikersgemak. Je beschikt over een voor de functie relevant HBO-denk- en werkniveau met uitgebreide kennis van netwerkinfrastructuur. Je hebt daarbij ervaring met het beheer van stateful firewalls en managed layer 3 netwerken. Programmeer ervaring in powershell en python is een pré. Je beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden en je hebt een professionele werkhouding. Servicegerichtheid en samenwerking zijn voor jou vanzelfsprekend, waarbij je privacy- en security-zaken hoge prioriteit geeft. Werkervaring opgedaan bij een onderzoeksinstituut of universiteit is een pré.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.980 - € 4.514 p/m
Overige info Wij bieden
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband voor 32 uur per week. Ook bespreekbaar is 24 of 40 uur per week.
 • Het bruto salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 4.452,- bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op het schaal 9/10 van de cao-onderzoekinstellingen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaaruitkering, een goede pensioenregeling, ruim 6 weken vakantieverlof en betaald ouderschapsverlof.
 • Het overleggen van een VOG verklaring maakt onderdeel uit van de procedure.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Het Nederlands Studiecentrum Criminaliteit en Rechtshandhaving (NSCR) is een nationaal onderzoeksinstituut dat zich toelegt op fundamenteel wetenschappelijk onderzoek op het gebied van criminaliteit en rechtshandhaving. Het maakt deel uit van de institutenorganisatie (NWO-I) van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO).
Het NSCR is in Amsterdam gevestigd in een van de gebouwen van de VU. Het instituut verricht interdisciplinair en longitudinaal onderzoek op het snijvlak van theorie, praktijk en beleid. Het instituut is het afgelopen jaar gegroeid van 50 naar circa 90 medewerkers.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerkbeheerder in Amsterdam