Vacature Projectmanager Utiliteitsbouw - Amsterdam

Amsterdam

Visser & Smit Bouw bv
 • Visser & Smit Bouw bv
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wegens succesvolle ontwikkelingen, zijn wij op zoek naar een projectmanager, die ons bedrijf verder komt versterken en onderdeel wordt van ons vestigingsmanagementteam.


Wat ga je doen?

Als projectmanager bij Visser & Smit Bouw vertegenwoordig je onze projecten als eindverantwoordelijke richting de klant, partners en stakeholders en ben je de coach/teamleider van je projectteam.
Jij weet van jouw project een succes te maken door binnen de gestelde tijd op te leveren, hierbij goed te letten op de kwaliteit en met de juiste financiële afwikkeling. Tussentijdse evaluaties, rapportages en afstemming met interne en externe stakeholders geven jou en Visser & Smit Bouw actuele financiële en operationele informatie over de stand van zaken en eventuele toekomstige risico’s.
Na de realisatiefase ben je verantwoordelijk voor een goede overdracht voor garantie-, beheer- en onderhoudsprocessen.
Als projectmanager is je thuisbasis de vestiging in Amsterdam (Schiphol-Rijk). Van daaruit realiseren wij diversen projecten van renovatie tot nieuwbouw in het westen en midden van Nederland. Voorbeelden zijn de renovatie of nieuwbouw van ziekenhuizen, luchthaventerminals, hoogspanningsstations, kantoren en andere utilitaire projecten. Veel van deze projecten bevinden zich in een operationele omgeving waarbij het proces van onze klanten 24/7 doorgaat.


Over ons

Visser & Smit Bouw bv is een landelijke technisch ontwikkelende bouwer in de complexe utiliteits- en industriebouw met een omvang van circa 210 miljoen omzet per jaar. Met circa 500 collega’s werken we vanuit de drie vestigingen Rotterdam, Amsterdam en Groningen. Wij hebben een eigen ontwerpafdeling met veel kennis en ervaring in design- en engineeringstrajecten. Visser & Smit Bouw is een VolkerWessels onderneming.

Kenmerken van ons succes zijn inhoudelijk goed weten waar het om gaat gecombineerd met klantgerichtheid, ondernemerschap en teamspirit. Het proces richten we aan de voorkant van het project goed in, waar nodig verbeteren we het ontwerp of vullen we aan, maar overall hebben we aandacht voor de belangen van onze klanten en het creëren van een fijne werkomgeving voor onze mensen. Als projectmanager heb jij hierin een bepalende rol.


Wie ben jij?

Met tenminste 8 jaar werkervaring in een soortgelijke functie ken je deze wereld goed. Je hebt een hbo of academisch werk- en denkniveau, met aantoonbare opleidingen. Daarnaast heb je ervaring met utiliteitsbouw projecten met een integraal karakter (ontwerp/engineering gevolgd door uitvoering) en/of werken in bouwteams. Veiligheid staat hoog bij jou op de prioriteitenlijst en je bent bekend met de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en regelgeving in de bouw. Je weet een goede balans te vinden tussen inhoud (zakelijkheid) en de relatie (mens), waarbij je goede communicatieve vaardigen hebt.


Wat bieden wij?

Een fijne werkomgeving met uitdagende projecten en uitstekende arbeidsvoorwaarden:

 • Een auto van de zaak met een brandstofpas voor tanken in heel Europa,
 • 43 vakantiedagen,
 • Een goed pensioen,
 • De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, zowel binnen onze eigen VolkerWessels Academy als daarbuiten,
 • Een professioneel team van collega’s,
 • De vrijheid om je werk naar eigen inzicht in te delen met veel verantwoordelijkheid,
 • En uiteraard een goed passend marktconform salaris.
Meer weten?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem dan contact op met Dave Vervoord via 06-16514551 (WhatsApp of telefonisch)
Hij kan je meer vertellen en snel in contact brengen met de betreffende leidinggevende voor een persoonlijke kennismaking.

#LI-DV1

lees meer

Contactpersoon VolkerWessels
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Project Manager in Amsterdam