Vacature Junior Developer GO - Amsterdam

Amsterdam

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij ook zo een fan van Golang (oftewel GO)? Dan is het je waarschijnlijk al eens opgevallen dat vrij weinig bedrijven met GO werken. Wat nou als ik je vertel dat wij Golang als hoofdtaal hebben en ruim 80% van al onze code hierin geschreven is. Nieuwsgierig geworden? Mooi, want wij zijn op zoek!

Wie zijn wij?

Wij zijn dé Netflix voor grote televisieproviders binnen en buiten Nederland. Zij maken namelijk gebruik van ons Usenet, een gigantisch netwerk waarin films, series en andere bestanden uitgewisseld kunnen worden door middel van een abonnement. Dit doen we al ruim 10+ jaar, waardoor we een van de grootste spelers in deze nichemarkt zijn.

Ons platform wordt bij ons in-house gebouwd en beheert. We hebben nog flink wat projecten op de plank liggen, maar komen gewoonweg handen te kort. Daar kom jij hopelijk bij helpen!
Strak in pak naar werk? Dat hoeft bij ons niet!

En reis jij het liefst met de auto naar werk, dat kan ook! Geen druk stadscentrum waar je doorheen hoeft te rijden én altijd plek voor de deur. Het voordeel van niét in Amsterdam werken


Functie

Het development team is klein en compact. Dit is altijd zo geweest en zal ook altijd zo blijven. Dit betekent dat je heel nauw samenwerkt met je collega’s en de lijnen erg kort zijn. Er wordt voornamelijk geprogrammeerd in GO, PHP, Javascript en Node.js, maar ook zul je zo nu en dan gebruik maken van talen zoals; C en Python.

Wij hebben met veel data te maken en dit is momenteel onze grootste uitdaging op de backend. We maken gebruik van ruim 800 servers, waarvan 600 servers gebruikt worden voor dataopslag. Er draaien meerdere microservices op deze servers, maar onze grootste uitdaging blijft het verwerken van al deze data en alle statistieken goed te gebruiken. Dagelijks ontvangen wij namelijk ruim 80 miljoen nieuwe bestanden die verwerkt, geanalyseerd, opgeslagen en opgeruimd moeten worden. Een flinke uitdaging!
Aan de database kant maken we gebruik van MySQL, MongoDB, Cassandra, Elasticsearch, FoundationDB en Redis.


Eisen

• Jij wilt écht heel graag Golang leren of kent dit al
• Ervaring met Linux? Graag! Geen ervaring? Dan bieden we je een cursus aan.
• Ruime kennis van databases en database applicaties
• Jij hebt een passie voor grote hoeveelheden data en duikt hier graag de diepte in
• Jij stelt je open voor de mening van je collega’s, maar deelt ook jouw mening met hun

Skills & Ervaring die Pré zijn, maar mooi meegenomen:
• Usenet ervaring is altijd mooi meegenomen
• Linux server ervaring en in staat zijn deployments hierin uit te voeren
• Ervaring talen zoals Python en C


Aanbod

• Een plek binnen een bedrijf wat al jarenlang aan de top van hun markt staan en de nodige kennis die hierbij komt kijken.
• De mogelijkheid om naast ervaren programmeurs te werken en een nieuwe taal zoals Golang te leren
• Jouw kennis op het gebied van Big Data verder uit te breiden, binnen een klein en gezellig team
• Een mooi salaris (oplopend tot €3.500-, afhankelijk van kennis en niveau)
• 8% vakantiegeld en 28 vakantiedagen!
• Volledige reiskostenvergoeding (Kilometer- of openbaarvervoer vergoeding)
• Een goed geregeld pensioen
• Interne doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
• Een laptop/ computer naar keuze
• Veel vrijheid op het gebied van thuiswerken en flexibele werktijden

Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? solliciteer dan snel door jouw CV en motivatie te sturen naar of bel mij op 088-3218123

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Donny Jansen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Amsterdam