Vacature Projectmanager Amsterdam

Amsterdam

StackOps
  • StackOps Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij als Projectmanager aan de slag in een internationale organisatie waarbij jij ‘in charge’ bent om meerdere projecten tegelijkertijd naar een succes te begeleiden? Lees dan snel verder en reageer!


Wat ga je doen?

Binnen de rol van Projectmanager ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van diverse projecten tegelijkertijd. Hierin ontferm jij jezelf over de planning, de kosten en het resultaat. Jij bent degene die met de klant om tafel zit om het probleem te analyseren en op te lossen. De kern van de probleem zit in de bedrijfsprocessen.

Je werkt aan verschillende projecten tegelijk, deze kunnen verschillen van tijdsduur en budgetgrootte. Zo kan het langste project waar je aan werkt ruim een half jaar duren en een budget hebben van €100.000,- euro in vergelijking met een kort project wat een paar weken kan duren met een budget van €500,- euro.


Wie ben je?

- Je hebt Hbo werk- en denk niveau;
- Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring als Projectmanager in een internationale omgeving;
- Je hebt ervaring met het werken volgens verschillende methodieken, denk aan Waterfall of Prince2;
- Je hebt ervaring met het automatiseren van bedrijfsprocessen bij klanten;
- Pré: ervaring in de logistieke sector;
- Pré: ervaring met het begeleiden van IT projecten;
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat mag je verwachten?

- Salaris tot €6.300,- op basis van 40 uur;
- 25 vakantiedagen;
- De mogelijkheid om 32 tot 40 uur te werken;
- Thuiswerkmogelijkheden;
- Reiskostenvergoeding;
- Telefoon en laptop van de zaak;
- Een goede pensioenregeling.


Waar ga je werken?

Het betreft een internationale organisatie, ze zijn op dit moment dé marktleider in hun branche en hun software wordt wereldwijd gebruikt. Ze ontwikkelen een software voor haar klanten in de logistieke sector dat zicht richt op de transportatie van pakketten. Denk hierbij aan het traceren of labelen van pakketten van bijvoorbeeld PostNL. De organisatie is ongeveer 50 man groot, waarbij de lijntjes binnen de organisatie wel lekker kort zijn. Daarnaast staat jouw persoonlijke groei centraal. Zo heb je diverse doorgroeimogelijkheden richting bijvoorbeeld Accountmanagement!

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Raisha Rambharse | tel: [070-2197197] / 06-41082940 |

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 8.333 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Raisha Rambharse
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectmanager in Amsterdam