Vacature KEY ACCOUNTMANAGER E-COMMERCE LUXURY FASHION - Amsterdam

Amsterdam

Sam Recruitment
  • Sam Recruitment Bedrijfsprofiel
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Omschrijving
Key Accountmanager E-Commerce Luxury Fashion
 

Wat ga je doen?

Als Key Accountmanager Luxury Fashion ga jij aan de slag bij een organisatie die een grote rol speelt op Luxury niveau. Je wordt verantwoordelijk voor het opbouwen van langdurige relaties en weet hierbij een gunfactor te creëren met de online strategische partners/ klanten. Daarbij vertegenwoordig je verschillende A-merken uit de Fashion en Home-Deco wereld zoals Hugo Boss, Scotch & Soda, Tommy Hilfiger etc op E-Commerce nievau. Je maakt strategische accountplannen en voert deze ook uit samen met het Sales team. Het onderhandelen over voorwaarden, prijzen, betaling en service doe je op directieniveau.
Je fungeert als verlengstuk van de klant als het gaat om het assortiment en de promoties. Het merkenbeleid van diverse Fashion vormen hierbij een belangrijke basis. Ben je nauwkeurig en georganiseerd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wordt jou geboden?

•    Een aantrekkelijk salaris tussen €5000,- tot €6000,- bruto p.m. afhankelijk van kennis en ervaring
•    Uitstekende arbeidsvoorwaarden en interessante bonussen
•    Laptop en telefoon van de zaak. Auto is bespreekbaar
•    Interessante pensioenpremie
•    25 vakantiedagen en een pensioenopbouw

Wat wordt er van jou verwacht?

•    Minimaal 6 jaar ervaring in Sales verkoop met luxueuze A-merken Fashion op E-commerce niveau
•    Je hebt ervaring in business development / research
•    Je bent instaat om professioneel te kunnen onderhandelen en het sluiten van deals gaat je makkelijk af
•    Je ben instaat om strategische plannen op te maken voor de toekomst en “hands-on” aan het werk te gaan
•    Je beheerst de Nederlandse & Engelse taal uitstekend. Extra taal is een pre.

Waar ga je werken?

Je gaat werken voor een International bedrijf die al jarenlang in de business zit van de Fashion & Home-Deco sector in Europa Op E-Commerce niveau. Het bedrijf is in de loop van de jaren enorm gegroeid in Europa en hebben een hoge reputatie opgebouwd. Ze zijn gespecialiseerd in distributie van verschillende A-merken en deze ga jij ook vertegenwoordigen in de Benelux & Frankrijk. Het Salesteam is groot en bestaat uit gedreven professionals met onderling een goede sfeer. Daarnaast is er een aantrekkelijke bonus structuur en werk je in een internationale omgeving. Regelmatig worden en borrels en uitjes georganiseerd. Er is veel ruimte voor eigen creativiteit en doorgroeimogelijkheden.

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop "Solliciteer op deze vacature'' om direct te solliciteren. Mocht je informatie over de vacature of werkzaamheden hebben, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen via [email protected] Mocht je zelf niet geïnteresseerd zijn, maar je kent wel dé persoon voor deze functie laat ons dan wat weten want wij stellen hier bijzondere beloningen tegenover. Kijk op onze website bij "Recommend a friend'' voor meer informatie.

Locatie:
Standplaats; Amsterdam

Contactpersoon:

Barbara Doganay

Recruitment Consultant
Gespecialiseerd in Sales FMCG Professionals

+31 20570 8120
[email protected]
 
 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.000 - € 6.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn SAM Recruitment. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van professionals in de volgende sectoren: Communicatie, Marketing, Digital, Sales ICT, Sales Engineering en Sales FMCG.

Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter.
Onze gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan recht op hun doel af en vinden voor jou in no-time de baan waarin je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Jezelf verder kunt ontwikkelen en je ambities een boost kunt geven. Bij SAM Recruitment kijken we verder dan alleen je cv. Je wordt 1 op 1, persoonlijk begeleid door een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zo vinden we snel een baan die past bij jouw professionele ervaring, jouw persoonlijkheid en bij jouw ambities.

Voor onze opdrachtgevers geldt hetzelfde. Wij vinden de beste kandidaten die echt een bijdrage leveren aan het realiseren van ambities en doelstellingen.

lees meer

Contactpersoon Barbara Doganay
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures User Experience Designer in Amsterdam