Vacature ICT Implementatie Consultant - Amsterdam

Amsterdam

ICT Zaakwaarnemer
 • ICT Zaakwaarnemer Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als medior / senior ICT implementatie consultant zorg je ervoor dat nieuwe klanten worden aangesloten op de bedrijfseigen verzuimmanagementsystemen. Dit houdt voornamelijk het: implementeren / configureren in een van de bedrijfseigen verzuimmanagementsystemen in. Daarnaast is het realiseren van een koppeling tussen het personeelssysteem van de klant en de verzuimmanagement software, zodat de gegevens tussen deze systemen automatisch kunnen worden uitgewisseld, erg belangrijk. Om alles in goede banen te lijden krijg je ondersteuning van een collega die als projectmanager optreedt. 

Jij als consultant bent verantwoordelijk voor de inhoudelijke begeleiding en inrichting. Daarbij kan je denken aan: advisering en onderzoek ten aanzien van de functionele (on)mogelijkheden, het functioneel inrichten van het verzuimmanagementsysteem, opstellen autorisatieschema en testplan, uitvoeren systeemtest, begeleiden gebruikers acceptatietest, probleemanalyse van bevindingen, het vergelijken van datakwaliteit en de coördinatie om bevindingen (te laten) oplossen.

Wie zoeken we?

Een collega die kritische vragen durft te stellen. Iemand die het overzicht kan houden en met behulp van een goed analytisch vermogen, in staat is om tot een juiste oplossingsrichting te komen.

Wat krijg je?

De kans om het verschil te maken in een snel-groeiende organisatie;

Een plek in een organisatie met een gedreven, vriendschappelijke en informele werksfeer. Ook zijn er veel leuke uitjes (na Corona), kennissessies en algemene 

gezelligheid;

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde ICT opleiding en ten minste drie jaar werkervaring;
 • Goede kennis van Excel, benodigd voor het maken van data vergelijkingen en analyses;
 • Analytisch vermogen en een oplossingsgerichte instelling;
 • Een open houding en sterke communicatieve vaardigheden, zowel telefonisch als per mail;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Engels is een pré;
 • Het vermogen om zelfstandig en nauwkeurig te werk te gaan, maar ook schroom je niet om anderen tijdig om hulp te vragen wanneer nodig.

Tagged as: MBO

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving ICTZaakwaarnemer is dé detacheerder voor de generatie van nu. Bij ons gelden andere regels. Bij ons draait alles om jou: de ICT-specialist. Onze hoogste prioriteit ligt bij het ontwikkelen van ICT-specialisten, wat betekent dat we je kunnen bijstaan in het realiseren van je ambities. We zorgen voor een IT-omgeving waarbinnen jouw kennis & skills het best tot hun recht komen. Daarnaast regelen we een eerlijke beloning + een mooie bonusregeling.

lees meer

Contactpersoon Hessel Mudde
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Implementatie Consultant in Amsterdam