Vacature Product Owner - Amsterdam

Amsterdam

Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Content creëren; het klinkt makkelijker dan het is. Waar vind je nou de juiste mensen, en hoe krijg je die in dienst? Je kunt nog wel zo’n mooi verhaal voor ogen hebben, maar het uitgevoerd krijgen is een tweede. Gelukkig kun je de beste mensen nu makkelijk en snel vinden.

Waar hebben we het over?

Dit is een bedrijf dat de zoektocht naar goede contentwriters, SEO-specialisten en contentmarketingstrategen een stuk makkelijker maakt. Met hun platform kunnen ze van zoektocht tot aan de briefing hun klanten het best koppelen aan de bij hen aangesloten specialisten. Hierbij gaat het om freelance werk, waarbij de specialist wel wordt gekoppeld, maar niet officieel in dienst komt bij het bedrijf. Ze zitten dan ook niet op kantoor, maar leveren wel uitstekend werk. Precies waar je ze voor nodig had. Het enige wat ze nog nodig hebben is een goede Product Owner.

En wat worden de taken?

Als Product Owner ga jij erachter komen wat de wensen en behoeften van de klanten zijn. Dit vertaal je naar requirements, zodat die logisch te realiseren zijn. Kwaliteit, dat is belangrijk. Samen met het offshore development-team beantwoord je vragen, en je gaat kijken waar de prioriteiten kunnen worden heroverwogen.

En wat moet ik hiervoor kunnen?

Je hebt al eerder als Product Owner gewerkt, dus je weet waar je aan begint. Je hebt de combinatie van commerciële en technische aspecten goed in beeld, of hebt hier in ieder geval het vermogen voor. Omdat we te maken hebben met een scale-up, komt jouw gedrevenheid goed van pas. Je kent Agile en Scrum, en kent je technische deel van het verhaal ook.

Wat krijg ik hiervoor terug?

Salaris hoeft geen probleem te zijn, als je echt de juiste mensen wil vinden. Het varieert tussen de €3500 en €5500 bruto per maand, afhankelijk van je ervaring. Je komt hier terecht in een bedrijf dat ‘pas’ sinds 2017 bestaat, maar door de goede zaken die ze doen zijn ook de secundaire arbeidsvoorwaarden goed op orde. Je kunt hier zeker meegroeien en de grenzen zijn eindeloos. Zijn jouw ambities dat ook?

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Maarten Wolters
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Product Owner in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures