Vacature Scrum/Project manager - Amsterdam

Amsterdam

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De organisatie:
Voor een van onze partners uit Amsterdam ben ik op zoek naar een Project/Scrum. 11 jaar geleden begonnen de twee eigenaren zich af te vragen, ‘’waarom moeten bepaalde evenementen fysiek bijgewoond worden en niet online?’’ Met deze vraag zijn ze een software gaan ontwikkelen om de fysieke ervaring, online aan te bieden. Deze ervaring heeft het positieve effect dat de bijeenkomst, vergadering, evenement of zelf het concert live bijgewoond kan worden. Dit alles zonder fysiek aanwezig te zijn. Daarbij komt kijken dat er op elk platform tegenwoordig gestreamd kan worden. De klanten die gebruik maken van deze maatwerkoplossing zijn variërend van maatschappelijk tot commerciële klanten. Samen met een club van 9 man werken ze in een pand in het hart van Amsterdam, makkelijk te bereiken met het OV. De software is op basis van videoconference tools en ze maken gebruik van PHP Symfony in de Back end en voornamelijk React.js en Javascript in de Front end.
Er hangt een hele informele sfeer binnen deze organisatie. Daarnaast heerst een echt teamgevoel, waar samen resultaten behaald worden. Op basis van 3-wekelijkse sprints wordt er aan verschillende projecten gewerkt. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Dit is ook te zien in de oplossingen die bedacht worden voor de klanten. Elk project en elke klant heeft andere behoeftes, vandaar ook dat elk project maatwerk is. Om jou te stimuleren besteed de organisatie ook veel tijd aan het organiseren van bijvoorbeeld hackathons of leuk uitjes.


Functie

Functie:
Omdat wij een kleine organisatie zijn, zul je in jouw rol meerdere petten dragen. De rol bestaat namelijk uit een combinatie tussen scrum master en project manager.
Intern zul jij als scrum master de stand ups en retro’s leiden. Daarnaast zorg je dat alle tickets, vergaderingen en verslagleggingen op orde zijn. Zoals eerder aangegeven werken ze in 3-wekelijkse sprints en gebruiken ze Jira voor alle ticket . Hierin hebben ze ook een eigen puntensysteem voor het prioriteren van de taken. Iedere sprint start met 1 aandachtspunt waar ze de sprint hun focus op gaan leggen. Vervolgens gaat iedereen 2 weken aan de slag met een dagelijkse update over de status en onderling veel overleg. Na 2 weken is het tijd om de resultaten te testen op de verschillende devices. Hier werkt iedereen aan mee van development tot directie. Als alles getest is wordt het opgeleverd aan de klant, is er een refinement sessie en start de volgende sprint.
Extern zul je als aanspreekpunt fungeren voor verschillende projecten. Hierbij heb je scherp in het oog de doelstellingen en behoeftes van de klanten en weet je deze weer te vertalen naar het interne proces. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar samen met de Product Owner.


Eisen

Herken jij jezelf hierin?
• Minimaal 2 jaar ervaring als scrum/project manager binnen de IT
• Ervaring met het werken met SCRUM/ Agile methodieken
• Een gezonde dosis motivatie en leergierigheid.
• Bereid om 40 uur te werken
Jij scoort extra punten als je ervaring hebt met:
• Scrum Master certificering hebt


Aanbod

Aanbod:
• Een goed salaris afhankelijk van ervaring en kunde
• 8% vakantiegeld
• 25 vakantiedagen
• Ov-vergoeding
• Pensioen via Brightday of eigen lidmaatschap vergoed
• Trainings- en doorgroeimogelijkheden
• Een gezellige werkplek samen met gelijkgestemden
• Jaarlijks een heerlijk kerstdiner bij de directeur thuis
• Een bonus op basis van bedrijfsresultaat
• Leuke uitjes en activiteiten

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door jouw CV (en motivatie) te sturen naar of bel mij op 06-37311155

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Angelo Schilder
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectmanager in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures