Vacature Tester - Starter/Junior - Amsterdam

Amsterdam

Spilberg
 • Spilberg Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Met een enthousiast jong team maken we supply chain software. We werken voor grote bedrijven die marktleiders zijn in de e-commerce in Nederland en daarbuiten.


We zijn op zoek naar:

Het gaat om een jong en enthousiast team van professionele specialisten die gepassioneerd, nieuwsgierig en analytisch zijn. Ze streven ernaar om voorop te lopen op het gebied van supply chain. Er heerst een collegiale en informele sfeer en ze zitten in hartje Amsterdam. Met elke vrijdag een gezellige borrel met je collega's en een jonge en dynamische werkomgeving is dit de ideale plek om jouw carrière te starten of een boost te geven.  

Je gaat de klanten helpen om meer inzage te krijgen in en controle te krijgen over hun totale supply chain. Wij halen energie uit het gezamenlijk met de klant oplossen van complexe logistieke problemen en bieden jou de kans om je snel te ontwikkelen en te groeien.


Wat wij van jou vragen
 • Een afgeronde relevante hbo of wo opleiding;
 • Goede IT vaardigheden (0-3 jaar ervaring);
 • Kennis van testen of een sterke drijfveer om in het testen aan de slag te gaan;
 • Ervaring met C# en ASP.NET;
 • Je bent leergierig, assertief, ondernemend en communicatief vaardig;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Salaris: €2100 - €3000 bruto per maand 

Ben jij deze gedreven starter in de IT of Junior test engineer die een nieuw avontuur zoekt om zijn of haar carrière een boost te geven? Dan is dit jouw kans!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.100 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

lees meer

Contactpersoon Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Tester in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures