Vacature Scrum Master Technische Automatisering - Amsterdam

Amsterdam

ICT Group
 • ICT Group Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wat doet Improve?
Improve Quality Services (onderdeel van ICT Group)  is sinds 1998 specialist in innovatieve en hoogwaardige dienstverlening op het gebied van testen, kwaliteitsmanagement en requirements engineering. Software maken is een voortdurend proces van Research & Development. Business en IT gaan gezamenlijk aan de slag om passende oplossingen te vinden, problemen op te lossen en te voorkomen. Het is een uitdagende puzzel om de vertaling te maken tussen wat mensen willen en wat machines kunnen. Wij adviseren  onze klanten hoe ze kwaliteit al vanaf het begin van een ontwikkeltraject kunnen borgen, met een Agile mindset. Dat doen we door advies uit te brengen, de medewerkers van onze klanten op te leiden en te coachen en door ondersteuning op interim basis.
 
Bij Improve hebben wij de ambitie om verder te groeien als kwaliteitsbureau binnen de wereld van software- en kwaliteitsmanagement. Onze ambities maken we waar door steeds nieuwe expertises op te bouwen binnen ons vakgebied.

Daar zoeken we topmensen voor!

Voor onze Agile practice zoeken we een ervaren Scrum Masters die met ons invulling geeft aan onze propositie.

 • Jij weet als geen ander dat Agile een mindset is, die verder gaat dan het framework. Je haalt je enthousiasme uit het werken met teams die de transformatie doorgaan van Agile doen naar Agile zijn, daar waar het Agile (willen) werken raakt aan de soms weerbarstige realiteit.
 • Als Scrum Master help je organisaties bij dat vraagstuk. Wat is er nodig om tot een effectievere vorm van samenwerking te komen, zodat teams wendbaarder worden en de slagkracht krijgen om het tempo van veranderingen in de markt te kunnen bijbenen?
 • Je gaat aan de slag met de mensen in en om het team. Met de voeten in de modder ben je zowel op korte termijn bezig met structuren en procesverbeteringen als voor de langere termijn met het trainen en coachen van team en, waar nodig, het management. 
 • Je hebt een ambitie om met ons mee te groeien in de Agile wereld. Om proposities te ontwikkelen en/of trainingen te ontwikkelen en geven. De invulling van je opdrachten zijn gebaseerd op jouw ervaring en kunde.
 • De organisaties waar je mee aan de slag gaat bevinden zich in het technische domein (denk aan software ontwikkeling, technische automatisering). Interesse en sterke affiniteit met deze sector is dan ook gewenst. 

Hoe ga jij dit invullen met ons?

lees meer

Functie-eisen

Wat verwachten we van je?

 • Als Scrum master ben je in staat een high performing team neer te zetten.
 • Je bent in staat om mensen en teams in verbinding te brengen
 • Je bent leergierig, nieuwsgierig en bereid kennis te delen.
 • Je bent een coach voor de teams.
 • Je bent uitstekend in staat om jouw visie te verwoorden, zowel mondeling als op schrift.

Wat neem je mee?

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in of met agile teams in de ICT;
 • Je hebt ervaring met agile werkvormen als Scrum, DevOps, Kanban en of Lean;
 • Je hebt je aantoonbaar ontwikkeld als Scrum master;
 • Je hebt een sterke affiniteit met techniek;
 • Ervaring als trainer is een pre;

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info

Dit hebben we jou te bieden
Goed salaris: je ontvangt een goed marktconform salaris
27 vakantiedagen: met de vrijheid om dagen bij of te verkopen
Pensioenregeling: een goede regeling voor je oude dag
Leaseauto: of een vergoeding voor je eigen auto
Onkostenvergoeding: een netto bijdrage in werkgerelateerde kosten
Opleidingen: houd je kennis op peil door 6 opleidingsdagen
Boekenbudget: koop een boek of hard- of software voor jezelf

De mogelijkheid om onze proposities mee vorm te geven en met ons mee te groeien. 
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over ICT Group
In 1978 werd ICT Group N.V. opgericht als specialist in de ontwikkeling van embedded oplossingen voor industriële toepassingen. In 2002 kreeg de naamloze vennootschap twee verschillende werkmaatschappijen: ICT Embedded en ICT Solutions. Deze werden in 2009 omgedoopt naar HUMIQ om vervolgens in 2012 verder te gaan onder de naam ICT Automatisering Nederland. ICT Group heeft de missie om herkend te worden als dé systeembouwer voor branchespecifieke en brancheoverschrijdende oplossingen en richt zich dan ook op het realiseren van efficiënte, flexibele en eenvoudige processen. Deze uitdaging gaat ICT Group voornamelijk aan binnen de domeinen Cities, Industries en Healthcare.

Werken bij ICT Group
De mensen van ICT Group staan dagelijks weer voor de uitdaging om complexe processen tot een werkend systeem te maken. Vervolgens is het de uitdaging om bestaande ICT oplossingen sneller, simpeler, duurzamer en effectiever te maken om het rendement te verbeteren. ICT Group gaat deze uitdaging graag aan met circa 1.400 medewerkers. Hoe ingewikkelder de projecten, hoe enthousiaster wij worden, en hoe ambitieuzer de doelstellingen, hoe hoger wij onze lat moeten leggen. Op deze manier is ICT Group erin geslaagd om al langer dan 40 jaar succesvol te zijn in de ICT en op industrieel gebied. Werken bij ICT Group betekent dat je gaat werken aan producten en projecten met slimme, innovatieve en integrale ICT oplossingen die jou persoonlijk uitdagen.

Vacatures ICT Group
Onder de vacatures van ICT Group vallen kansen in de categorieën Microsoft, Java, Embedded, PLC / SCADA / DCS & MES, Outsourced services, Staff, Testing / Agile en Project managers / Consultants. In onder meer Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Breda, Nieuwegein, Maastricht en Groningen worden uitdagingen aangeboden bij ICT Group. Bij ons bedrijf bestaan regelmatig nieuwe mogelijkheden voor onder meer .NET software developers, Angular ontwikkelaars, business consultants, software testers, solution architecten, Azure engineers en Java programmeurs. Er worden zowel young professionals als ervaren professionals gezocht, met name voor een fulltime dienstverband.

lees meer

Contactpersoon Jiska van Herpen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Scrum Master in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures