Vacature Gemotiveerde IT Support Medewerker in omgeving van Amsterdam (vast contract + leaseauto)

Amsterdam

Hello Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Goed salaris, leaseauto en uitdagende opdrachten. Klinkt interessant toch? Ben jij toe aan een nieuwe uitdagende baan als IT Support Medewerker en woonachtig in de omgeving van Amsterdam? Lees dan snel verder!

Hallo Professionals zoekt een IT Support Medewerker die het leuk vindt om bij verschillende opdrachtgevers van Hallo Professionals van toegevoegde waarde te kunnen zijn. Flexibiliteit in opdrachten maar dan vanuit een vast dienstverband bij Hallo Professionals.

Als IT Support Medewerker bij Hallo Professionals zijn de dagen uitdagend en divers want jij bent namelijk het eerste aanspreekpunt op het gebied van ICT-services bij de klanten van Hallo Professionals. Het ene moment zorg jij ervoor dat een nieuwe computer volledig werkt en het andere moment schrijf je een gebruikershandleiding. Jij wordt gelukkig van een ander zo spoedig mogelijk uit de brand helpen.

Hoe ziet een werkdag eruit?
De start van je dag als IT Support Medewerker zal bestaan uit het drinken van een kop koffie of thee! Je gaat samen met je collega's de stand van zaken bespreken en verdeeld hierin nodig de openstaande taken. Daarna start je het systeem op en zorgt dat je bereikbaar bent voor de klanten. Je bent de hele dag in de weer om klanten via de mail, telefoon, chat of face-to-face te helpen. De vragen die je krijgt zijn afhankelijk van onze klanten. Zo kun je bijvoorbeeld gebeld kunnen worden omdat een klant een foutmelding in het systeem ziet of niet kan inloggen en het is aan jou om dit probleem te analyseren, op te lossen en dit ook daadwerkelijk uit te leggen. 
Jij bent als IT Support Medewerker samen met je collega's het eerste aanspreekpunt voor de 1e en/of 2de lijns support met betrekking tot applicaties, besturingssystemen en incidenten. Vragen, afspraken en oplossingen verwerk jij in het systeem.

Wat maakt deze functie uniek?
Als IT Support Medewerker bij Hallo Professionals kom je bij meerdere bedrijven te werken op opdrachten, dit biedt een unieke kans om veel en snel te leren en een groot en sterk netwerk op te bouwen! De omgeving waarin je werkt veranderd per opdracht. De functie is dus absoluut voor de ICT-professional die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen en een fantastische start van zijn of haar carrière.

Hoe zit het met die certificaten?
Certificaten helpen jou om te groeien in je IT-carrière! Door het behalen van certificeringen leer je de nieuwste skills op het gebied van ICT, dit in combinatie met leuke en uitdagende projecten zorgen dat je de theorie snel kan omzetten in de praktijk. Door onze intensieve coaching realiseer jij snel en effectief een persoonlijke groei welke je kansen op een volgende stap vergroten!
Daarnaast nog een hele belangrijke: het behalen van je certificaten heeft voor jou géén kosten maar wél salaris bij Hallo Professionals. Je krijgt bij ons namelijk 12 betaalde studiedagen!

Is er een specifieke uitdaging?
Word jij enthousiast om iedere dag klanten te verassen? Dat is voor ons en jou de specifieke uitdaging! Samen gaan we kijken hoe we dit kunnen realiseren. Bij Hallo kiezen wij voor een persoonlijke en energieke aanpak die erop gericht is impact te maken bij klanten en op de carrière van professionals.

Over Hallo Professionals
Hallo Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Wij adviseren en verbinden IT vraagstukken met de benodigde kennis. Dit doen wij vanuit ons uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten.
Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met onze cultuur assessment net even anders. Door goed verwachtingsmanagement, transparantie en eerlijk zaken doen maken wij het verschil.

Bij Hallo Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Hierbij maakt het voor ons niet uit of je bij ons in vaste dienst bent of ingehuurd. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder in je carrière. Dit doen we door samen met jou te kijken naar ambities, competenties en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever / opdrachtgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities kunt waarmaken.

De volgende stap in jouw ICT carrière begint bij Hallo Professionals!

Hallo!
Geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan gelijk!

lees meer

Functie-eisen Dit vragen wij van jou:
 • Een afgeronde ICT MBO opleiding;
 • Stage en/of werkervaring;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Een rijbewijs B is een dikke pré;
 • Je bent leergierig;
 • Communicatief vaardig;
 • Klantgericht.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Duits, Engels
Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 2.400 p/m
Overige info Wat bieden wij?
 • Betaald opleidingstraject van 12 dagen per jaar;
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden;
 • Salaris dat meegroeit met jouw kennis en certificeringen;
 • Leaseauto of reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8,33% vakantiegeld;
 • Pensioenregeling;
 • En daarnaast gezellige borrels, uitjes en leerzame kennisdelingssessies.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Hello Professionals is een IT-partner met meer dan 20 jaar ervaring in het samenbrengen van IT-professionals en opdrachtgevers. Wij adviseren en verbinden IT vraagstukken met de benodigde kennis. Dit doen wij vanuit ons uitgebreide netwerk met een breed scala aan IT-specialisten.

Wij detacheren professionals van supportmedewerkers tot Cloud specialisten en doen dit met onze cultuur assessment net even anders. Door goed verwachtingsmanagement, transparantie en eerlijk zaken doen maken wij het verschil.
Bij Hello Professionals willen wij jouw verwachtingen overtreffen. Hierbij maakt het voor ons niet uit of je bij ons in vaste dienst bent of ingehuurd. Daarom kiezen wij voor een betrokken aanpak. Met ons coaching- en ontwikkelprogramma helpen wij jou verder in je carrière. Dit doen we door samen met jou te kijken naar ambities, competenties en de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever / opdrachtgever, die je snel op de plek brengt waar jij je ambities kunt waarmaken.

De volgende stap in jouw ICT carrière begint bij Hello Professionals!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 1e lijns Support Medewerker in Amsterdam