Vacature Junior helpdeskmedewerker ICT, Amsterdam, Fulltime

Amsterdam

JUSTIN recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Hey jij daar, ICT talent! Op zoek naar een leuk bedrijf waar jij jouw talent kan inzetten en jezelf verder kan ontwikkelen als Helpdeskmedewerker ICT? Onze opdrachtgever, een bekende rederij, wil jou graag aan boord hebben! Ze zijn hard op zoek naar een nieuwe medewerker die samen met 2 collega's de servicedesk kan bemannen! Binnen deze functie beantwoord jij de meest uiteenlopende vragen op ICT gebied en help je mee met het uitvoeren van IT projecten.
Concreet?
 • Je beantwoordt van vragen van gebruikers verspreid over 30 kantoren wereldwijd. Dit zijn hele uiteenlopende vragen, naast hardware krijg je ook vragen of software. Jij bent dus van alle markten thuis!
 • Je lost verschillende storingen op. Meestal verhelp je deze op afstand, maar soms ook op de werkplek zelf (alleen op het hoofdkantoor in Amsterdam).
 • Je beheert de Pc's en printers.
 • Je geeft ondersteuning bij het opzetten en uitvoeren van IT projecten.
Het bedrijf
Je gaat dit doen voor een bekende en internationale rederij in Amsterdam. Ze gaan al heel wat jaren mee, want dit jaar vieren zij hun 100-jarige bestaan! Het bedrijf is onderverdeeld in 6 kleinere bedrijven, welke allemaal hun eigen specialiteit hebben op het gebied van vrachtvervoer. Momenteel werken er zo'n 100 medewerkers voor dit bedrijf.
De IT-afdeling bestaat uit 16 medewerkers, naast de helpdeskmedewerkers, hebben zij ook een systeembeheerder, netwerkbeheerder en 4 scheeps engineers in dienst. Je wordt goed ingewerkt, ze hebben namelijk een uitgebreid opleidingstraject en waarin je alles leert over het beheren van de service desk. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden, maar ook hier krijg je goede begeleiding bij. 

lees meer

Functie-eisen Je hebt een mbo4- of hbo-diploma richting ICT op zak en hebt al wat werkervaring opgedaan! Heb je nog geen werkervaring opgedaan, maar wel stage gelopen en daar veel over computer hardware geleerd? Dan kan jij wel eens een goed bij deze vacature passen! Als Helpdeskmedewerker ICT heb je soms te maken met Engelstalige collega's, het is dus van belang een  gemiddeld woordje Engels te spreken!
Enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en reageer via de solliciteer button!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.150 - € 2.600 p/m
Overige info
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2150,00 - € 2600,00.
 • 29 vakantiedagen.
 • Een vaste bonus van 2 maandsalarissen.
 • Een variabele bonus afhankelijk van persoonlijke - en bedrijfsprestaties.
 • Premievrij pensioen.
 • Collectieve zorgverzekering.
 • Mobiele telefoon.
 • Reiskostenvergoeding, als je met de auto reist hanteren ze een maximum van €130 netto.
 • Reiskostenvergoeding, als je met het openbaar vervoer komt wordt deze volledig vergoed.
Binnen dit bedrijf hangt er een positieve en informele sfeer. Persoonlijke ontwikkeling vinden ze belangrijk! Er zijn mogelijkheden tot het volgen van cursussen en hebben genoeg doorgroeimogelijkheden. Daarnaast vinden ze het belangrijk goed voor hun personeel te zorgen en bieden (tegen een kleine vergoeding) een hele uitgebreide lunch aan. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Recruitment bureau met een focus op young professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker 1e Lijns in Amsterdam