Vacature Agile Test Engineer - Amsterdam

Amsterdam

Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Zelfstandige professionals worden ingehuurd voor allerlei klussen en projecten. Die werken dus tijdelijk bij verschillende opdrachtgevers, wat veel management vraagt. Het grip houden op externe inhuur is een hele klus, en eist veel organisatie en overzicht. Lever jij de ideale bijdrage?

Vertel verder…

Opdrachtgevers hebben soms tijdelijk een externe professional nodig voor een opdracht of klus. En die professionals moeten de juiste opdrachten maar zien te vinden, voor de juiste periode op de goede plek. Verder komt hier veel administratie en wet- en regelgeving bij kijken. Dat moet allemaal in goede banen geleid worden, om de handige service te bieden voor zowel professional als opdrachtgever.
Dit bedrijf neemt de zorg uit handen van beide partijen. Belangrijke en soms ingewikkelde zaken als verzekeringen, contracten en administratieve afhandeling worden geregeld. Zo zijn ze de ideale bemiddelaar tussen professionals, leveranciers en opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren.

Handig! Wat wordt mijn werk?

Als Agile Test Engineer regel jij het testproces binnen de Scrum teams. Daarbinnen valt het opstellen van testplannen, testscenarios, geautomatiseerde testscripts en regressietesten. Optimalisatie en automatiseren zijn belangrijke onderdelen van je werk en je zet zelfstandig User Stories in de sprint. Je werkt in het bestaande test framework en kijkt ook naar testautomatisering voor backend- en frontend applicaties. Uiteindelijk moet de frontend ook worden geüpdatet naar de nieuwste Angular-versie.

Klinkt goed, maar heb ik genoeg ervaring?

Door jouw jaren als tester in een Agile/Scrum omgeving en ervaring in Test Automation kun je hier goed uit de voeten. Daardoor neem je ook certificaten als Certified Agile Tester, ISTQB of TMap mee. Het is mooi dat je ook al bekend bent met UI testing via Selenium en API testen via Postman of Insomnia. Jouw analytische vermogen, resultaatgerichtheid en actieve communicatie maken je de ideale aanvulling in het team.

Klopt! Wat schuift het eigenlijk?

Naast het lekkere salaris dat kan oplopen tot €6.000 zijn de arbeidsvoorwaarden ook niet onbelangrijk bij dit bedrijf. De doorgroeimogelijkheden zijn groot en de sfeer op de werkvloer wordt nog beter dankzij de diverse activiteiten. Liever een thuiswerkplek? Daarvoor worden de spullen voor je geregeld. Bouw jij mee aan dit team? Klik op Apply en wie weet wanneer je begint.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 6.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Jeroen Breedijk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Test Engineer in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures