Vacature Ervaren PHP developer in de omgeving Amsterdam

Amsterdam

DJ Monitor B.V.
  • DJ Monitor B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Sinds 2005 is DJ Monitor wereldwijd marktleider op het gebied van muziek herkenningstechnologie en monitoring van rechten voor de live muziek sector. DJ Monitor is gevestigd in onder anderen: Amsterdam, Londen, Melbourne, Parijs en New York. Van festivals en evenementen tot (nacht)clubs, cafe's en livestreams, registreren en herkennen wij de muziek die gespeeld wordt en rapporteren wij de gedraaide muziek aan rechtenorganisaties (zoals Buma/Stemra in Nederland) over de hele wereld. Deze rechtenorganiaties zorgen ervoor dat de rechthebbenden uitbetaald worden voor het gebruik (openbaar maken) van hun muziekwerken. Zo helpen wij mee om een eerlijke uitbetaling te verwezenlijken aan componisten, artiesten, platenmaatschappijen en uitgeverijen, maar zorgen er aan de andere kant ook voor dat de organisator van een festival niet onnodig te veel geld hoeft af te dragen.

Om dit te bereiken gebruiken wij verschillende platformen en programmeertalen. Van software voor onze opname apparatuur tot audio fingerprinting technologie en het genereren en managen van playlisten. Ons Web Management systeem is een overkoepelend platform om de grote hoeveelheid playlist data, audio recorders, onze muziekcatalogus en de audio fingerprinting processen te onderhouden. Muziek recorders die geïnstalleerd zijn in een club of café, zijn via het internet verbonden met onze centrale servers om deze op afstand te kunnen aansturen en onderhouden. Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld ook in realtime de muziek beluisteren op locaties over de hele wereld. Kortom veel dynamiek en mogelijkheden.

Binnen DJ Monitor zal jij je voornamelijk bezig houden met het bouwen van nieuwe webmodules voor ons Playlist Management System, het onderhouden en uitbreiden van bestaande applicaties, en het ontwikkelen van nieuwe features voor deze apps en modules. Ben je creatief en kan je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen - HBO werk -en denkvermogen;
- Object georiënteerd PHP
- Ervaring met een MVC framework, bij voorkeur Phalcon
- Mysql/Postgresql
- HTML, CSS, Javascript, Ajax/websockets
- Linux Command Line
- Zelfstandig kunnen werken en in teamverband
- Je durft creatief te zijn

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m

Afhankelijk van kennis en ervaring
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Aantal uren bespreekbaar
Overige info - 25 vakantiedagen
- Informele werksfeer
- Reiskostenvergoeding
- Flexibele uren
- Thuiswerken
- Doorgroeimogelijkheden
- De mogelijkheid om 32 uur per week te werken
- Volop ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling
- Auto van de zaak (mogelijk bij vaste aanstelling)

lees meer

Bedrijfsomschrijving Sinds 2005 is DJ Monitor wereldwijd de marktleider op het gebied van monitoring van elektronische muziek, en is het de voorkeursleverancier van de meest gevestigde Collectieve Management Organisaties (CMO's, zoals Buma en Sena) in Europa, Noord-Amerika, Australië, Azië en Afrika. Met onze in-house ontwikkelde fingerprint technologie bieden wij end-to-end-services die zorgen voor de meest nauwkeurige rapportage van het muziekgebruik. Met meer dan 15 jaar ervaring en een wereldwijd geïntegreerde database bestrijken wij zowel het commerciële wereldrepertoire als niche-genres. Wij bieden complete fingerprint diensten voor evenementen, (nacht)clubs en podia, omroep en streaming providers.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Amsterdam