Vacature Senior PHP ontwikkelaar | On premise software omzetten naar Cloud - Amsterdam

Amsterdam

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe technische uitdaging? Wil jij meewerken aan software die gebruikt wordt door ‘s werelds grootste bedrijven?

Dan ben ik op zoek naar jou!

Voor onze businesspartner uit de omgeving van Amsterdam ben ik op zoek naar een ervaren back end developer. Zij specialiseren zich op het gebied van softwareontwikkeling van Workflow Management systemen maar dan echt in de breedste vorm. Wat ooit begon als een goed idee op een zolderkamer 20 jaar geleden is momenteel uitgegroeid tot een internationale speler met 180 werknemers. Het is een internationale organisatie waar de voertaal Engels is. Natuurlijk wordt er ook Nederlands gesproken, maar door het internationale karakter en de wereldwijde dekking van de software is alle documentatie in het Engels. Qua cultuur is het een hele open en vriendelijke sfeer. Het niveau qua kennis ligt erg hoog en het is echt een Software Driven organisatie. Verder is het ondanks de grote een hele platte organisatie waar er veel ruimte is voor eigen verantwoordelijkheid.

De functie:

Jij als ervaren software ontwikkelaar hebt al geruime ervaring voornamelijk in het ontwikkelen met PHP.  De stack waar er mee gewerkt wordt binnen het team waar je komt te werken bestaat uit: PHP, AWS, OOP, TDD, Domain drive design, relation databases, SQL, CI/CD, Docker, Solar, Elastic search, Solid, Javascript, Angularjs, CSS, SCSS en html.

Het team waar je in komt te werken bestaat uit 4 ervaren mensen van allemaal senior niveau. Verder zijn er 5 andere development teams met ieder een eigen specialisatie met in totaal 35 developers. De teams zijn grotendeels zelfsturend, wat betekend dat er veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën. Jij gaat je voornamelijk bezighouden met één van de grootste uitdagingen momenteel bij de organisatie, namelijk de on premise software omzetten naar AWS. Zodoende ben je deels bezig in legacy, maar aan de andere kant sta je aan de voorgrond van een greenfield project. De impact van dit project is groot, jij gaat namelijk met je team bepalen en nadenken hoe de software er de komende 5 jaar uit gaat zien.  Naast dit grote project zul je verdere functionaliteiten door ontwikkelen.

Herken jij jezelf hierin?

 • Minimaal 5 jaar ervaring met PHP en een MVC-framework
 • Ervaring met softwareontwikkeling
 • Ervaring met AWS is een pré
 • Ervaring met het opzetten van CI/CD.
 • Leergierig, ambitieus en een gezonde drive.

Wat krijg je daarvoor terug?

 • Een boven marktconform salaris
 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • Flexibele werktijden
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Een goed pensioen
 • Lunch van de zaak (als je op kantoor bent)

Ben jij enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door jouw CV (en motivatie) te sturen naar  of bel mij op 06-28193041

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 6.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Donny Jansen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Ontwikkelaar in Amsterdam