Vacature Manager ICT & Facility - Amsterdam

Amsterdam

Mediacollege Amsterdam
  • Mediacollege Amsterdam
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Manager ICT & Facility het Mediacollege Amsterdam (1,0 FTE)
Ons huidige hoofd ICT & Facility gaat binnenkort van een welverdiend pensioen genieten. Daarom is het Mediacollege Amsterdam op zoek naar een opvolger. Met jouw indrukwekkende kennis en ervaring druk je graag jouw stempel op de verdere ontwikkeling van onze dienst ICT & Facility. Onder de tak Facility valt ook huisvesting, inkoop en onderwijslogistiek.

Heb je ervaring met ICT en facilitaire zaken, sta je stevig in je schoenen en ben je omgevingsbewust? Wil je samen met de huidige collega’s zowel de ondersteunende dienst ICT & Facility als onze onderwijsinstelling naar een hoger level brengen? Dan is dit jouw functie!

Verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de afdeling ICT & Facility binnen het Mediacollege Amsterdam. Dit wil zeggen dat je verantwoordelijk bent voor:
  • De inrichting van de interne ICT-serviceorganisatie, het beheer, de exploitatie van het ICT-landschap en de verbetering, (beleids)ontwikkeling en uitvoering daarvan.
  • De uitvoering van het beheer van en het onderhoud aan gebouwen en het mede realiseren van de nieuwbouw huisvesting in 2022 als lid van project team.
  • Het optimaal servicen van onderwijslogistieke processen, verzorgt door de afdeling roostering en planning.
Vanzelfsprekend zet de ondersteunende dienst ICT & Facility onze studenten/ leerlingen centraal. In deze veelzijdige spilfunctie stuur je 30 medewerkers (inclusief inhuur) aan. Daarnaast heb je veel contact met onder anderen opleidingsmanagers, stafhoofden en het College van Bestuur (CvB). Je werkt nauw samen met en rapporteert direct aan het CvB.

Werkzaamheden
Je zorgt ervoor dat jouw onderscheidende en vernieuwende visie en ideeën ten aanzien van informatisering, automatisering en stimulerende leeromgeving binnen een onderwijsinstituut tot uitdrukking komen in het meerjarenbeleid. Je richt je op de conceptuele doorontwikkeling van ICT en facilitair gerelateerde thema’s. Naast dat je met name op strategisch niveau opereert, werk je ook samen met collega’s complexe projecten uit in concrete projectplannen met doelstellingen, planningen, benodigde resources, budgetten en oplevering van eindproducten. Verder zie je toe op de uitvoering van beheer en onderhoud aan de gebouwen en heb je een belangrijke adviserende/coördinerende rol bij het realiseren van nieuwbouw huisvesting. Tot slot zie je toe op de doorontwikkeling en uitvoering van beleid ten aanzien van de drie disciplines.

lees meer

Functie-eisen Je hebt een relevante opleiding op hbo+ niveau, richting bijvoorbeeld bedrijfskunde, ICT, facility management, informatiekunde. Wenselijk is dat je kennis en ervaring hebt opgedaan op de gebieden ICT en Facility binnen het onderwijs. Je kunt uitstekend een vertaalslag maken van abstractieniveau naar het praktische beroepsonderwijs en de hands-on en creatieve cultuur van Ma.
Je hebt actuele kennis van en ervaring met leidende ICT concepten, systemen en infrastructuur. Je bent goed in het beoordelen van technische consequenties van onderhoudsprojecten en van vernieuwings- en vervangingsaanvragen. Je hebt minimaal 10 jaar ervaring met leidinggeven. Daarnaast ben je contactueel vaardig, kun je goed communiceren en gemakkelijk samenwerken. Je bent accuraat en weet de juiste prioriteiten te stellen. Verder ben je analytisch en cijfermatig ingesteld, kun je in structuren denken, hecht je belang aan kwaliteit en het behalen van resultaten.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Wij bieden in eerste instantie een voltijds jaarcontract aan, ingaande per 01 augustus 2021 (of eerder). Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid is er uitzicht op vast. Het bruto maandsalaris ligt tussen € 4.357,- en € 6.065,- bij een betrekkingsomvang van 100%. Verder kun je rekenen op een royale vakantieregeling, interessante pensioenvoorziening bij het ABP, eindejaarsuitkering van 8,33% en een bijdrage in de ziektekosten. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform cao-mbo*.

Mediacollege Amsterdam
Het Mediacollege Amsterdam is dé creatieve vakschool in de mediabranche met hoogwaardige opleidingen op vmbo- en mbo-niveau. Jaarlijks volgen circa 3000 studenten/ leerlingen beroepsopleidingen verzorgd door ongeveer 295 enthousiaste medewerkers. Onze cultuur is informeel, professioneel en innoverend. Het onderwijs wordt gegeven op drie locaties in Amsterdam. De hoofdlocatie is gevestigd aan de Contactweg 36.

Wil je solliciteren?
Door te klikken op de sollicitatiebutton of -link land je op de webpagina waar je via de knop ‘Solliciteren’ een kort sollicitatieformulier invult en je cv en sollicitatiebrief uploadt. De sluitingsdatum van deze vacature is 9 april 2021. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Meer informatie over de functie kun je inwinnen bij de heer Martijn Groep, lid CvB, via [email protected]

* Zie voor meer informatie www.mboraad.nl onder publicaties, thema’s, cao/mbo.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Coordinator in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures