Vacature Ervaren Systeembeheerder Amsterdam

Amsterdam

Jobfinity
  • Jobfinity Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior niveau
  • Detachering / Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij een afgeronde IT-opleiding en heb jij minimaal 3 jaar werkervaring als systeembeheerder? Heb jij daarnaast kennis van Microsoft en Citrix producten en ben je in het bezit van relevante certificaten? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!


Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij een IT Service Provider voor het groot-MKB in Nederland. Met meer dan 180 professionals werken wij met veel plezier en toewijding aan innovatie ICT-oplossingen voor hun klanten. Om innovatief te zijn en vooral te blijven, werken zij nauw samen met partners als Microsoft, HP en Citrix.


Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de optimale beschikbaarheid van de systemen. Daartoe zorg je voor het uitvoeren van onderhoud, het tijdig herkennen en oplossen van storingen en het leveren van 3e-lijns ondersteuning. Daarnaast zul je een deel van je tijd bezig zijn met het in kaart brengen van de huidige functionaliteiten en applicaties en het herinrichten en uitfaseren van diverse systemen. Je plant, coördineert en implementeert de verschillende genomen maatregelen. Het uitvoeren van deze werkzaamheden is zeer divers en we verwachten een hoge mate van creativiteit en inlevingsvermogen. Je bent in staat om breed naar de organisatie te kijken en om te voldoen aan de wensen van de gebruikers. Je denkt actief mee, kijkt kritisch en komt met verbeter voorstellen om de kwaliteit van het systeembeheer in de meest brede zin van het woord te verbeteren.


Wat wordt er van je verwacht?

• Je hebt een afgeronde IT opleiding en beschikt over HBO werk- en denkniveau.
• Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring als systeembeheerder
• Je beschikt over aantoonbare- en actuele kennis van Microsoft en bent in het bezit van een of meer van deze certificaten (MCITP – MCSA – MCSE – MCTS)
• Je beschikt over kennis van Citrix
• Je beschikt over kennis van VMware, Hyper-V, SCCM, SCOM en/of Exchange
• Je hebt ervaring met projectmatig werken en beschikt over een servicegerichte en kwaliteitsbewuste instelling.
• Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift
• Analytisch ingesteld.
• Je bent een energieke, no-nonsense gesprekspartner met een gezonde dosis humor en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.


Voorwaarden Systeembeheerder Amsterdam

Dit betreft een functie waarbij de intentie is om bij de klant in dienst te treden (deta-vast). Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Verder hecht de klant veel waarde aan certificeringen. Je krijgt dan ook ruime opleidingsmogelijkheden.
Interesse? Ik ben bereikbaar via en 06-1119772

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
Marcel Goezinne
06 - 102 28 606
Bedrijfsomschrijving Wie is Jobfinity? Jobfinity IT Detachering detacheert support & beheerprofessionals binnen de IT. Naast detachering biedt Jobfinity ook detavast constructies aan van ICT professionals. Wij zijn persoonlijk bureau met een team op kantoor van vier collega's en 25 collega's die bij klanten gedetacheerd zijn. En dit is meteen wat ons ons maakt, de kleinschaligheid waardoor we kunnen gaan voor een goede band en kwaliteit naar collega's en opdrachtgevers.

lees meer

Contactpersoon Marcel Goezinne
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures