Vacature (Junior) Security Engineer - Waardenburg

Waardenburg

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Security is niet meer weg te denken uit de IT infrastructuur wereld, wil je werken bij een organisatie die hierin een van de beste is? Kom dan werken als Junior Security Engineer


Wat ga je doen?

Security is belangrijk en blijft groeien. Het is een markt waar je de beste mensen nodig hebt om up-to-date te blijven. Maar het belangrijkste is dat het een markt is waar heel veel te leren valt en naar die mensen ben ik op zoek!

Als Junior Security Engineer kom je te zetten in op het SOC. Je bent hier samen met je collega’s verantwoordelijk voor het monitoren en analyseren van de omgevingen van de klant. Je gaat werken in een moderne omgeving en de bijbehorende materialen en je gaat tooling zoals SIEM gebruiken.

Vanaf de start ga je heel veel in de praktijk leren en daarnaast krijg je veel trainingen aangeboden om jouw kennis te vergroten en direct toe te passen. Naast het monitoren en analyseren ga je ook meewerken aan bepaalde projecten samen met de engineers.


Wie ben je?

Je bent een enthousiaste en leergierige IT’er die het interessant vindt om veel te gaan leren binnen cybersecurity. Je krijgt energie van het ondersteunen van klanten, leren on the job en het werken in projecten.

Je hebt:
- Affiniteit met IT en technologie;
- Basiskennis van IT infrastructuur, denk hierbij aan netwerken, switches en firewalls;
- Kennis van Windows / Linux;
- Een uitstekende beheersing van de Engelse taal
- Je staat open voor 24 / 7 diensten (2 ochtenden, 2 middagen, 2 avonden daarna 4 dagen vrij)


Wat mag je verwachten?

- Salaris loopt tot €3.000,- waar je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring;
- Opleidingsmogelijkheden en trainingen;
- 24 vakantiedagen;
- Pensioenregeling;
- Toeslag voor de 24 / 7 diensten;
- Leaseauto of kilometervergoeding.


Waar ga je werken?

Een hoog aangeschreven technische club die hun klanten binnen enkele minuten na een lek informeren over de oorzaak van het lek, om welke data het gaat en wat de oplossing is voor het probleem. Ze focussen zich op nationale en internationale spelers, hun missie hier is heel simpel: het aanbieden van een garantie aan klanten waarbij een lek plaatsvindt.

Het belangrijkste vinden zij om hun collega’s een groei aan te bieden, hier hebben ze dus ook verschillende gepersonaliseerde opleidingstrajecten voor. Er heerst een open en informele sfeer met collega’s die elke dag van elkaar kunnen en willen leren.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Security Engineer in Waardenburg Bekijk alle soortgelijke vacatures