Vacature Netwerk / Security Engineer - Weert

Weert

Evoke
 • Evoke Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 24 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Functieomschrijving

De afdeling bedrijfsvoering is verantwoordelijk voor het bewaken en besturen van middenspanning netten. Dit is een 24 uurs verantwoordelijkheid. De afdeling Net-Automatisering ondersteund de bedrijfsvoering. Zij is verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de OT(Operationele Techniek)-omgeving in Weert en Zwolle. Op beide locaties is een team van ongeveer 12 personen van Net-Automatisering operationeel. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de tevredenheid van de interne klant. De Netwerk / Security Engineers op een locatie kunnen af en toe op de andere locatie ingezet worden. In 2017 zal een nieuw monitor systeem (Dali) worden uitgerold binnen Net-Automatisering. We zoeken personen die naast de normale werkzaamheden zich ook willen richten op de netwerk technieken en cybersecurity m.b.t. tot deze OT-omgeving.

We zoeken collega’s die in de OT-omgeving willen werken waarin het beheer en onderhoud aan SCADA/DALI wordt uitgevoerd waarin netwerk technieken en cybersecurity van de OT-omgeving een rol spelen. Als Netwerk / Security Engineer binnen de afdeling Net-Automatisering draag je zorg voor het ontwerp, beheer en onderhoud van de OT-omgeving. Daarnaast zorg je voor het borgen van de systeemkennis m.b.t. de genoemde omgeving ten behoeve van een blijvende kwaliteit, continuïteit en betrouwbaarheid. Je analyseert storingen en problemen om deze vervolgens op te lossen. In samenwerking met de leveranciers kom je met verbetervoorstellen.
 
De functie Netwerk / Security Engineer binnen Netautomatisering omvat meerdere rollen, zoals:

 • Service desk
 • Productspecialist SCADA
 • Productspecialist RTU
 • Productspecialist Toonfrequent
 • Productspecialist Netwerk
 • Productspecialist Security

 
Afhankelijk van de kennis en ervaring zal bepaald worden welke rollen je precies gaat vervullen.


Functie eisen
 • HBO diploma E, ICT of vergelijkbare opleiding met enige (stage)ervaring;
 • Een HBO-starter is ook van harte welkom om te reageren;
 • De interne opleiding kan zowel in Weert of Zwolle plaatsvinden, dus flexibiliteit is daarvoor noodzakelijk;
 • Kennis over SCADA, netwerk technieken of cybersecurity is een pré.
Aanbod

Binnen Evoke sta jij centraal. Wanneer je bij ons in dienst treedt word je een van onze collega’s. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop, zowel binnen je carrière als daarbuiten. Om jouw kennis verder uit te breiden kent Evoke verschillende opleidingsmogelijkheden. Daarnaast voorzien wij je gedurende je loopbaan van persoonlijke begeleiding door een van onze Relatie Managers. Iemand die jou, je wensen en ambities maar ook het vakgebied en bedrijf waar je aan de slag gaat kent. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn voor ons vanzelfsprekend. Een vast marktconform salaris, gunstige pensioenregeling en collectieve korting op individuele verzekeringen behoren tot deze voorwaarden. Daarnaast biedt Evoke haar medewerkers verschillende voordelen met betrekking tot sport en beweging. Evoke voorziet je dus zowel tijdens al buiten werktijd van een flinke dosis nieuwe energie!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij Evoke kunnen we je natuurlijk altijd meer informatie geven over onze werkwijze, vacatures, sollicitaties, opdrachten en meer. Daarom kun je onze Relatie Managers altijd bereiken. Zij staan je graag te woord. Bel voor telefonisch advies of maak een afspraak en kom langs op een van onze vestigingen!

lees meer

Contactpersoon Daan Winter
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerkbeheerder Security in Weert Bekijk alle soortgelijke vacatures