Vacature Business Intelligence Consultant in Limburg - Weert

Weert

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In Limburg zoeken wij per direct een Medior Microsoft Business Intelligence developer / consultant. Dit bedrijf is een jonge informele organisatie met een professionele werkhouding. Met 33 specialisten op de Microsoft BI kant is het bedrijf een voorloper in het aanleveren van op maat gemaakte software voor in de zorgsector. Samen met de klanten ga je aan de slag om een duurzame relatie op te zetten en de wensen van de klant te vertalen naar complexe IT vraagstukken.

Samen met de klant werk je aan een duurzame relatie waarbij je de klantcontacten goed onderhoud. Je bent direct bezig met het laten stroomlijnen van ETL processen. Dit houdt in dat je voor diverse moeilijke vraagstukken komt te staan en hiervoor niet opzij gaat. Wij zoeken dus geen mensen die de kantjes ervan af willen lopen maar die een goede stap in hun carrière willen zetten. Verder ben je bezig het met opzetten van datawarehouses en het implementeren van toolings zoals SSIS, SSRS en SSAS. Dit gebeurt geheel in de Microsoft omgeving waarbij jij ook trainingen kan geven aan junior specialisten.

Zij vragen:

– Minimaal 3 jaar ervaring als Microsoft Business Intelligence developer
– Minimaal 3 jaar ervaring als Microsoft Business Intelligence consul.
– Ruime ervaring met ETL processen (SSIS )
– Het maken van rapportages ( SSRS ) vind je interessant
– Klantgericht en communicatief naar je collega`s toe
– Ervaring met het maken van (SSAS) OLAP cubes.

Zij bieden

– €4.000,- tot €6.000.-
– 40 uur per week
– 30 vakantiedagen
– Leaseauto met tankpas
– Bonusregeling
– Reiskostenvergoeding
– 8% vakantiegeld
– Ziektekostenvergoeding
– Laptop en Telefoon

Ben jij geïnteresseerd in een leuke, nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Neem dan snel contact met mij op! Je kan mij bereiken op 088 321 8 123 of op 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 6.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Menno Mouthaan
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!