Vacature IT Project Manager, fulltime, Zuid-Nederland - Weert

Weert

HC Group BV
  • HC Group BV Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving IT PROJECT MANAGER
Op zoek naar een baan als IT Project Manager, waarin je de verantwoordelijkheid hebt voor het aansturen van een team van ontwikkelaars en het tijdig en juist opleveren van IT projecten in de snelle wereld van de E-commerce? Dan ben je bij HC Group aan het goede adres!
Wie zijn wij?
Wij zijn HC Group, een snel groeiende logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in het verzorgen van webbestellingen. Onze klanten zijn grote webshops waarvoor wij elke dag klaarstaan om alle bestellingen van diezelfde dag te verzamelen, verpakken en verzenden. Efficiëntere warehouse processen, (big) data management, steeds betere en interactieve Customer portals en nog veel meer. We zijn voortdurend in de weer zijn om onze belofte waar te maken: e-commerce made simple! En dat doen we voor een steeds verder groeiend aantal webshops. Groei jij met ons mee?
Wat ga je doen?
Als IT Project Manager ben je verantwoordelijk voor het tijdig en juist opleveren van IT projecten. Je hebt kennis van (de aansturing van) full stack software ontwikkeling en zorgt ervoor dat het team de gestelde KPI’s behaald. Je bent een sparringpartner voor het management en een spin in het web als het gaat om het verbinden van business en IT, zowel intern als extern. In deze belangrijke functie rapporteer je aan de Directie van de HC Group.
De werkzaamheden hebben onder andere betrekking op:
·       Het definiëren en toewijzen van IT-projecten aan het team en zorgdragen voor de uitvoering van projecten binnen de gestelde kwaliteit, tijd en budget.
·       Het meewerken als technicus
·       Zorgdragen voor professioneel IT-project management waarbij continue afstemming met zowel de interne als de externe klant essentieel zijn.
·       Het bewaken van de projectvoortgang en het oplossen van voorkomende issues
·       Het signaleren van scopewijzigingen en deze bespreekbaar maken met betrokkenen
·       Het verzorgen van projectrapportages
 

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
·       Je bent in het bezit van een afgeronde HBO/WO opleiding, bijvoorbeeld Informatica of Bedrijfskunde
·       Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als IT Project Manager en hebt kennis van moderne IT-management technieken (o.a. Lean, Agile etc)
·       Je hebt ervaring met implementatietrajecten van applicaties en informatiesystemen. Je krijgt energie van het leiden van meerdere projecten tegelijkertijd en het aansturen van teams
·       Je kunt mee-ontwikkelen aan software en de vertaalslag maken van een IT-lossing naar de business omgeving, je spreekt zowel de taal van de ontwikkelaar als die van de opdrachtgever
·       Jij bent accuraat en stressbestendig
·       Je hebt goede sociale vaardigheden en door jouw organisatietalent weet je snel een uitstekende werkrelatie op te bouwen met collega’s en klanten.
·       Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 4.200 - € 5.500 p/m

afhankelijk van (relevante) ervaring
Bedrijfsomschrijving Wij zijn HC Group, een snel groeiende logistieke dienstverlener die gespecialiseerd is in E-commerce. Door onze zelf-ontwikkelde E-warehouse software bieden wij onze klanten een unieke oplossing waarbij zij al hun B2B én B2C activiteiten realtime kunnen beheren. Met een voortdurend doorontwikkelend pakket aan functionaliteiten en inzichten die E-warehouse biedt zitten onze klanten aan het stuur terwijl wij het werk voor ze doen. Hierdoor vinden klanten over de hele wereld hun weg naar HC Group.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!