Vacature Junior Netwerk/ Systeem Engineer - Weert

Weert

Evoke
 • Evoke Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Functieomschrijving

Heb jij kennis van ICT-infrastructuur en wil je doorgroeien naar de rol van consultant, dan is dit de passende functie voor jou!

Als Junior Netwerk / Systeem Engineer biedt je ondersteuning bij het maken van offertes en adviezen. Het inrichten en pre-configureren van systemen behoort tot jouw taken. Ook het installeren van systemen bij de klant, rackmontage, bekabelen, etc. behoort tot jouw takenpakket. Onder begeleiding van een ervaren consultant voer je beheerwerkzaamheden uit op gebied van netwerk- en systeembeheer bij klanten op locatie. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het opstellen van mailings en nieuwsitems voor de website en ondersteun je binnendienst processen.

Onze opdrachtgever is een dienstverlener die voor de grotere bedrijven de IT Infrastructuur regelt. Het bedrijf ondersteunt de ICT afdelingen bij infrastructurele projecten op het gebied van high-end systemen, storage en netwerken.


Functie eisen

Als Junior Netwerk / Systeem Engineer beschik je over:

 • Een HBO ICT-opleiding ;
 • maximaal 2 jaar ervaring;
 • bij voorkeur heb je netwerkkennis op niveau CCNA en beschik je over algemene kennis van IT-infrastructuren;
 • je communiceert zowel mondeling als schriftelijk goed in het Nederlands en in het Engels;
 • je hebt affiniteit met administratieve processen;
 • je bent flexibel, zelfstandig, leergierig en accuraat en uiteraard ben je dienstverlenend ingesteld.
Aanbod

Binnen Evoke sta jij centraal. Wanneer je bij ons in dienst treedt wordt je een van onze collega’s. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop, zowel binnen je carrière als daarbuiten. Om jouw kennis verder uit te breiden kent Evoke verschillende opleidingsmogelijkheden. Daarnaast voorzien wij je gedurende je loopbaan van persoonlijke begeleiding door een van onze Relatie Managers. Iemand die jou, je wensen en ambities maar ook het vakgebied en bedrijf waar je aan de slag gaat kent. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn voor ons vanzelfsprekend. Een vast marktconform salaris, gunstige pensioenregeling en collectieve korting op individuele verzekeringen behoren tot deze voorwaarden. Daarnaast biedt Evoke haar medewerkers verschillende voordelen met betrekking tot sport en beweging. Evoke voorziet je dus zowel tijdens al buiten werktijd van een flinke dosis nieuwe energie!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Bij Evoke kunnen we je natuurlijk altijd meer informatie geven over onze werkwijze, vacatures, sollicitaties, opdrachten en meer. Daarom kun je onze Relatie Managers altijd bereiken. Zij staan je graag te woord. Bel voor telefonisch advies of maak een afspraak en kom langs op een van onze vestigingen!

lees meer

Contactpersoon Tim Roumen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Weert Bekijk alle soortgelijke vacatures