Vacature Senior Informatie Analist - Raamsdonksveer

Raamsdonksveer

DeRecruiter.nl
 • DeRecruiter.nl Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving Senior Informatie Analist

Het gaat erg goed met Homefashion Group en haar belangrijkste woonformule Kwantum. Ter versterking van de ICT organisatie zijn we op zoek naar een Senior Informatie Analist! Ben jij analytisch, vooruitstrevend en heb jij oog voor details? Lees dan snel verder!
Je komt te werken op een dynamische gedreven open afdeling waar vernieuwing centraal staat.

Wat ga je doen?
Als Senior Informatie Analist speel je een cruciale rol in de transformatie van de IT organisatie. Door het opstellen van proces ontwerpen en het vastleggen van de informatie behoefte stimuleer je verandering en adviseer je het management en de business op tactisch en operationeel niveau. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden van de vernieuwing op gebied van systemen en processen, waarbij het belangrijk is dat business en IT naadloos op elkaar aansluiten. Vanuit de analyse ben je in staat om, naast het doorgronden van processen, de behoeftes van de stakeholders te achterhalen en innovatieve oplossingen voor te stellen die de organisatie verder helpen. Je neemt het voortouw in projecten om de verandering te realiseren en werkt procesgericht. Verder ben je samen met je collega’s van de afdeling applicatiebeheer mede verantwoordelijk voor het door ontwikkelen en correct functioneren van applicaties.

Kwantum en Leen Bakker worden door een gezamenlijke directie aangestuurd. Dat betekent voor veel collega’s dat zij over en weer samenwerken, projecten managen en van elkaar leren. Dat geldt zeker voor ICT waar wij al werken aan gemeenschappelijke applicaties en platformen.


Functie eisen Senior Informatie Analist
 • Een afgeronde hbo/wo opleiding in de richting van informatica, bedrijfskundige informatie of informatiemanagement;
 • Minimaal zes jaar ervaring in een vergelijkbare rol als Informatie Analist of Projectleider;
 • Kennis van processen en systemen in één of twee domeinen (CRM-, logistiek of finance);
 • Je hebt bij voorkeur ervaring binnen de Retail of groothandels branche;
 • Bewezen ervaring in transformatie en verbeterprojecten;
 • Je bent in staat processen snel te doorgronden;
 • Je bent sterk in stakeholder management en weet verbindingen te leggen.

Bedrijfsprofiel

Kwantum is de grootste woondiscounter in Nederland en België. Ze werken al meer dan 40 jaar samen met zo'n 2000 collega’s. Ze zijn marktleider in wand-, raam- en vloerproducten en één van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, woondecoratie, opbergartikelen, gereedschap en verf.

Eigentijdse collectie volgens de laatste woontrends
Ken je hun collectie? Een ruime collectie eigentijdse interieurproducten, helemaal volgens de laatste woontrends. Met een brede keus in verlichting, meubelen en decoratie hebben klanten binnen no-time een eigentijdse inrichting. Daarnaast bieden ze een compleet aanbod voor de aankleding van een huis. Of iemand nou op zoek is naar een nieuwe vloer, prachtige gordijnen of een perfecte kleur voor op de muur.

Altijd een passende oplossing
Gordijnen kunnen ze op maat maken en thuis ophangen. Of de vloeren perfect inmeten en leggen, dankzij onze stoffeerdersdienst Benesto. Door hun uitgebreide assortiment slaagt iedereen bij Kwantum altijd. En dat voor de laagste prijs.

Voel jij je thuis bij Kwantum?
In alles zorgen ze er samen voor dat ze met onze kwaliteiten ondernemerschap, klantgerichtheid en eigenzinnigheid de klant elke keer weer verrassen. Wel willen ze het graag eenvoudig houden. Dat is Kwantum eigen. Voel jij je thuis bij hen?


Arbeidsvoorwaarden
 • Een aantrekkelijke functie met eigen verantwoordelijkheid in een dynamische organisatie;
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Je komt te werken in modern vernieuwd kantoorpand;
 • Een uitdagende werkomgeving met uitstekende ontplooiings- en carrièremogelijkheden.
 • Een prettige werksfeer op een gezellige en gedreven afdeling;
 • Personeelskorting, collectieve zorgverzekering.


lees meer

Bedrijfsomschrijving Het is 2012 als Ramon de Meijer en Sita Keilman besluiten dat het anders kan. Of beter gezegd: anders móét. Hun visie op recruitment is namelijk net even anders dan ze tot nu toe bij verschillende bureaus hebben gezien. Ramon en Sita zien een recruitmentbureau voor zich met consultants die niet slechts hun best doen, maar het ‘gewoon regelen'. Een recruitmentbureau dat klanten én kandidaten weet te verrassen en altijd een stapje extra zet. Het liefst rennend. Een recruitmentbureau waar commitment en persoonlijke aandacht kernwoorden zijn dus. En waar een ongekende drive voor het beste resultaat de rode draad is. Uit díe ambitie is de Recruiter ontstaan.
Het verschil maken

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van werving en selectie, met een kantoor in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze kantoren – of op locatie – werken we dagelijks om het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit doen we met trots en plezier, want dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij hebben de mooiste functies op het gebied van ICT, HR, sales & marketing, management én meer. Ons netwerk bestaat vooral uit hoogopgeleide kandidaten. Om welk vakgebied of contractvorm het ook gaat, onze consultants gaan alleen voor de beste match. En die beste match kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen, want met gespecialiseerde, betrokken en ervaren consultants gaan we alleen voor het beste resultaat. Zo maken wij het verschil.

lees meer

Contactpersoon Daphne Noteboom
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Informatie Analist in Raamsdonksveer Bekijk alle soortgelijke vacatures