Vacature Applicatiebeheerder - Raamsdonksveer

Raamsdonksveer

DeRecruiter.nl
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving Applicatiebeheerder

Voor onze klant Kwantum zijn wij op zoek naar een Applicatiebeheerder. Kwantum heeft flinke stappen genomen met het moderniseren van de ICT infrastructuur en architectuur. Hiervoor zijn er de afgelopen jaren diverse nieuwe toepassingen uitgerold die met elkaar geïntegreerd zijn. Er is qua architectuur gekozen voor het ERP van Microsoft Dynamics 365, wat de kern van het nieuwe applicatielandschap is geworden. Voor de winkels van Kwantum wordt gebruik gemaakt van een moderne verkoopapplicatie en configuratoren die volledig geïntegreerd zijn met de online kanalen. State of the Art software dus! Tevens hebben ze ook nog ontwikkelingen op de huidige bestaande architectuur, omdat de business tijdens de verbouwing gewoon doorgaat. Dit vergt veel afstemming en planning tussen business, ICT en externe ICT leveranciers.

Je bent binnen de afdeling ICT medeverantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van de ICT systemen. Je vindt het leuk om in alle vernieuwingsprojecten een actieve rol te spelen en gebruikt daarbij jouw inhoudelijke kennis en begrip voor de gebruiker. Je vindt het fijn om vanuit jouw rol mee-, en samen te werken aan de verdere procesverbeteringen en veranderingen binnen de afdeling. Jij weet als geen ander wat klantgerichtheid betekent en bent communicatief sterk.

Vanuit een procesgerichte benadering neem je de verantwoordelijkheid voor een functioneel en technisch correct functioneren van een groep van applicaties. Je bent goed in het maken van analyses en maakt makkelijk contact met sleutelgebruikers van Kwantum en doorziet snel waar de behoefte ligt en wat mogelijk is. Je werkt graag in een team en kan hierin ook wel een sturende rol vervullen.

Ook ben je bereid om één keer in de zes weken stand-by dienst te draaien voor de ondersteuning aan de winkels op koopavonden en in de weekenden.


Functie eisen Applicatiebeheerder
 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met configuratoren is een sterke pré
 • Ervaring met Microsoft Dynamics 365 is een pré
 • Meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie
 • Kennis of ervaring in informatie analyse is een pré
 • Goede analytische en conceptuele vaardigheden
 • Klant- en oplossingsgericht
 • Kennis van de Devops methodiek is een pré
 • Kennis of ervaring met SQL databases is een pré
 • Kennis of ervaring met Azure Cloud toepassingen is een pré
 • Affiniteit of ervaring in de retail is een pré


lees meer

Bedrijfsomschrijving Het is 2012 als Ramon de Meijer en Sita Keilman besluiten dat het anders kan. Of beter gezegd: anders móét. Hun visie op recruitment is namelijk net even anders dan ze tot nu toe bij verschillende bureaus hebben gezien. Ramon en Sita zien een recruitmentbureau voor zich met consultants die niet slechts hun best doen, maar het ‘gewoon regelen'. Een recruitmentbureau dat klanten én kandidaten weet te verrassen en altijd een stapje extra zet. Het liefst rennend. Een recruitmentbureau waar commitment en persoonlijke aandacht kernwoorden zijn dus. En waar een ongekende drive voor het beste resultaat de rode draad is. Uit díe ambitie is de Recruiter ontstaan.
Het verschil maken

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van werving en selectie, met een kantoor in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze kantoren – of op locatie – werken we dagelijks om het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit doen we met trots en plezier, want dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij hebben de mooiste functies op het gebied van ICT, HR, sales & marketing, management én meer. Ons netwerk bestaat vooral uit hoogopgeleide kandidaten. Om welk vakgebied of contractvorm het ook gaat, onze consultants gaan alleen voor de beste match. En die beste match kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen, want met gespecialiseerde, betrokken en ervaren consultants gaan we alleen voor het beste resultaat. Zo maken wij het verschil.

lees meer

Contactpersoon Daphne Noteboom
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Raamsdonksveer