Vacature Product Owner BI & Analytics - Raamsdonksveer

Raamsdonksveer

DeRecruiter.nl
 • DeRecruiter.nl Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving Product Owner BI & Analytics

Als Product Owner BI & Analytics specialist ben je de schakel tussen de (BI) business analisten en Azure DWH developers. Als ambassadeur draag je het gebruik van Power BI in de organisatie uit en handel je proactief om het gebruik ervan te optimaliseren en gebruikers te ondersteunen.

Als product owner ben jij verantwoordelijk voor het initiëren, coördineren en implementeren van verbeteringen aan het datawarehouse en PowerBI. Je brengt wensen en ideeën samen vanuit verschillende onderdelen van de business en je bewaakt de realisatie van nieuwe functionaliteiten. Verder stem je de roadmap af met de stakeholders en je kan als dit wenselijk is business analyse vraagstukken oppakken in samenwerking met de stakeholders.


Functie eisen Product Owner BI & Analytics

Je hebt in minimaal acht jaar tijd de nodige Business Intelligence kennis opgedaan en meerdere (implementatie)projecten succesvol afgerond. Communicatief ben je sterk en in staat om stakeholders te overtuigen, inspireren en mee te nemen in de groei die het team en organisatie meemaakt. Je bent ambitieus, gedreven, energiek en een echte teamplayer.

Wat breng jij mee?

 • Ervaring met agile werken, in een rol als product owner. Je hebt een duidelijke visie op backlog management en ervaring in het beheren ervan. Certificering is een pre;
 • Je onderhoudt contacten met de development partners; maakt concrete afspraken over planning van (deel)opleveringen en het testen hiervan;
 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, aangetoond met een diploma;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring binnen de retail branche;
 • Je hebt aantoonbare kennis van datawarehousing en reporting en hebt hier een visie op;
 • Je hebt ervaring met BI reporting tools (bij voorkeur Power BI);
 • de Nederlandse- en Engelse taal uitstekend beheerst, zowel mondeling als schriftelijk.

Bedrijfsprofiel
Kwantum is de grootste woondiscounter in Nederland en België. Ze werken al meer dan 40 jaar samen met zo'n 2000 collega’s. Ze zijn marktleider in wand-, raam- en vloerproducten en één van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, woondecoratie, opbergartikelen, gereedschap en verf.

Bedrijfscultuur
In alles zorgen ze er samen voor dat ze met hun kwaliteiten ondernemerschap, klantgerichtheid en eigenzinnigheid de klant elke keer weer verrassen. Wel willen ze het graag eenvoudig houden. Dat is Kwantum eigen. Voel jij je thuis bij hen?

Arbeidsvoorwaarden
 • Een aantrekkelijke functie met eigen verantwoordelijkheid in een dynamische organisatie;
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Je komt te werken in modern vernieuwd kantoorpand;
 • Een uitdagende werkomgeving met uitstekende ontplooiings- en carrièremogelijkheden;
 • Een prettige werksfeer op een gezellige en gedreven afdeling;
 • Personeelskorting, collectieve zorgverzekering.


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Het is 2012 als Ramon de Meijer en Sita Keilman besluiten dat het anders kan. Of beter gezegd: anders móét. Hun visie op recruitment is namelijk net even anders dan ze tot nu toe bij verschillende bureaus hebben gezien. Ramon en Sita zien een recruitmentbureau voor zich met consultants die niet slechts hun best doen, maar het ‘gewoon regelen'. Een recruitmentbureau dat klanten én kandidaten weet te verrassen en altijd een stapje extra zet. Het liefst rennend. Een recruitmentbureau waar commitment en persoonlijke aandacht kernwoorden zijn dus. En waar een ongekende drive voor het beste resultaat de rode draad is. Uit díe ambitie is de Recruiter ontstaan.
Het verschil maken

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van werving en selectie, met een kantoor in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze kantoren – of op locatie – werken we dagelijks om het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit doen we met trots en plezier, want dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij hebben de mooiste functies op het gebied van ICT, HR, sales & marketing, management én meer. Ons netwerk bestaat vooral uit hoogopgeleide kandidaten. Om welk vakgebied of contractvorm het ook gaat, onze consultants gaan alleen voor de beste match. En die beste match kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen, want met gespecialiseerde, betrokken en ervaren consultants gaan we alleen voor het beste resultaat. Zo maken wij het verschil.

lees meer

Contactpersoon Sita Keilman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Product Owner in Raamsdonksveer Bekijk alle soortgelijke vacatures