Vacature Business Intelligence Analist - Raamsdonksveer

Raamsdonksveer

DeRecruiter.nl
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving Business Intelligence Analist

Het gaat erg goed met Leen Bakker. We zijn voor Leen Bakker op zoek naar een Business Intelligence Analist & Power BI Specialist voor op hun hoofdkantoor in Raamsdonksveer!

Wat ga je doen?
Als Business Intelligence Analist & Power BI Specialist ben je de schakel tussen de business analisten en Azure DWH developers. Gezamenlijk met de BI product Owner opereren jullie in het BI team. Als ambassadeur draag je het gebruik van Power BI in de organisatie uit en handel je proactief om het gebruik ervan te optimaliseren en gebruikers te ondersteunen. Je verwerkt data(vraagstukken) tot begrijpelijke inzichten en je vertaalt behoeftes en vragen vanuit de business naar technische oplossingen en datavisualisaties.


Functie eisen Business Intelligence Analist

Je hebt in minimaal drie jaar tijd de nodige Business Intelligence kennis opgedaan en meerdere (implementatie) projecten succesvol afgerond. Jouw analyse skills zijn uitstekend, waardoor je efficiënt de vertaalslag kunt maken tussen een functioneel ontwerp en technisch design. Je bent ambitieus, gedreven en energiek. Je bent daarnaast een echte teamplayer. Communicatief ben je sterk en je vindt het leuk om dingen begrijpbaar en toepasbaar te maken.

Herken jij jezelf in de volgende zaken:

 • minimaal een jaar ervaring met MS Power BI (DAX);
 • kennis van MS SQL Server, bij voorkeur in een Azure omgeving;
 • kennis en ervaring met data-analyses en ervaring met BI/datawarehouse concepten;
 • beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • business georiënteerd is en service gericht;
 • een scherp analytisch en probleemoplossend vermogen heeft;
 • de Nederlandse- en Engelse taal uitstekend beheerst, zowel mondeling als schriftelijk.

Bedrijfsprofiel
Leen Bakker is dé woonwinkel voor iedereen. Dat zijn ze sinds 1918. Ze zijn trots op hun ondernemersgeest. Ze ontdekken nieuwe trends en maken die voor alle klanten beschikbaar. Dat is hun kracht. Bij alles wat ze doen vragen ze ons af: kan het goedkoper, kan het slimmer? Daar werken ze dagelijks aan. In 170 winkels in Nederland en België. In hun webshop, op hun servicekantoor en hun distributiecentra. En ze mogen dan 100 jaar oud zijn - ze bruisen van de energie. Ben jij die gedreven kandidaat die staat te trappelen om met ze mee te bouwen aan hun groeiambitie?

Arbeidsvoorwaarden
 • Een dynamische werkomgeving en een marktconform salaris;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een tegemoetkoming in de reiskosten, collectiviteitskorting bij CZ en pensioenopbouw bij pensioenfonds Detailhandel;
 • 15% personeelskorting in Leen Bakker en Kwantum winkels;
 • Een warme en plezierige werksfeer;
 • Samenwerken met een omnichannel-team bij een van de grootste woonwinkels van Nederland en België.


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Het is 2012 als Ramon de Meijer en Sita Keilman besluiten dat het anders kan. Of beter gezegd: anders móét. Hun visie op recruitment is namelijk net even anders dan ze tot nu toe bij verschillende bureaus hebben gezien. Ramon en Sita zien een recruitmentbureau voor zich met consultants die niet slechts hun best doen, maar het ‘gewoon regelen'. Een recruitmentbureau dat klanten én kandidaten weet te verrassen en altijd een stapje extra zet. Het liefst rennend. Een recruitmentbureau waar commitment en persoonlijke aandacht kernwoorden zijn dus. En waar een ongekende drive voor het beste resultaat de rode draad is. Uit díe ambitie is de Recruiter ontstaan.
Het verschil maken

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van werving en selectie, met een kantoor in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze kantoren – of op locatie – werken we dagelijks om het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit doen we met trots en plezier, want dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij hebben de mooiste functies op het gebied van ICT, HR, sales & marketing, management én meer. Ons netwerk bestaat vooral uit hoogopgeleide kandidaten. Om welk vakgebied of contractvorm het ook gaat, onze consultants gaan alleen voor de beste match. En die beste match kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen, want met gespecialiseerde, betrokken en ervaren consultants gaan we alleen voor het beste resultaat. Zo maken wij het verschil.

lees meer

Contactpersoon Sita Keilman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Intelligence Specialist in Raamsdonksveer Bekijk alle soortgelijke vacatures