Vacature Informatie Analist - Raamsdonksveer

Raamsdonksveer

Louwman Holdings B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Om de strategische doelen van Louwman Group te realiseren is het cruciaal dat we de maximale waarde halen uit interne en externe data. En jij kan daar een essentiële bijdrage aan leveren!

Wat ga je doen?
Als Informatie Analist bij Louwman Group ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van basis datasets met optimaal bruikbare en kwalitatief goede data. Hierbij ben je een belangrijke gesprekspartner van de business unit waar je mee werkt. Je onderzoekt hoe hun processen en datastromen lopen en brengt dit in kaart. Hierbij kijk je naar welke data beschikbaar is en hoe deze in de bron is vastgelegd. Je schakelt met de Data Engineer hoe de data centraal kan worden gebouwd en de verbinding tussen alle verschillende datasets het beste tot stand komt. Als de Data Engineer het centrale systeem heeft gebouwd, draag je zorg voor het testen voordat je het terugkoppelt aan je interne klant.

Wat maakt deze rol nu zo leuk? Dat is dat je met veel verschillende stakeholders schakelt, zowel intern als extern. Ook hebben we heel veel systemen waar je de data uit moet halen. En wie wordt er nu niet blij van om je collega's verder te helpen en hiermee de klantbeleving, operationele processen en besturing van de organisatie op een toonaangevend niveau te krijgen!

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Je vindt het leuk om te pionieren en te bouwen, je bent een sociaal vaardig en ondernemend persoon. Je bent goed in het maken van een vertaalslag van proces/praktijk naar data modellen en je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je bent in staat om onbekende data structuren te doorgronden en functioneel te beschrijven en modelleren. Je kan helder en overtuigend communiceren, je kan goed omgaan met weerstand en weet waar de prioriteiten gelegd moeten worden.

Daarnaast beschik je over:
  • een afgeronde HBO/WO opleiding op het gebied van informatie- of datamanagement, informatica, computer/data science of een daarmee vergelijkbaar niveau van kennis en vaardigheden;
  • maximaal 4 jaar stage/werk ervaring met de organisatie van informatievoorziening, data management en bedrijfsprocessen als informatie of data analist;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden, Nederlands- en Engelstalig in woord en geschrift.
Vanwege het corona virus werken wij momenteel vanuit huis. Voor ons is het geen probleem om jou digitaal in te werken maar daardoor is een goede thuiswerkplek wel van belang!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.400 - € 3.750 p/m
Overige info Wat bieden wij jou?
Binnen ID&D staan we open voor flexibel werken. Je kan terecht op onze kantoren in bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Amersfoort en Raamsdonksveer. Maar natuurlijk kan je ook vanuit huis werken! We zijn hier flexibel in en stemmen dan ook graag met jou af wat voor ons samen het beste werkt.
  • Een salaris tussen € 2.400,- en € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur, uiteraard afhankelijk van kennis en ervaring;
  • een ontzettend leuke functie in een soms complex speelveld en in een bewegende organisatie met een rijke geschiedenis;
  • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien binnen de groep, bijvoorbeeld door deel te nemen in ons Talent Development Programma;
  • gunstige personeelsaankoopregeling voor onze producten (auto's, motorfietsen, watersport-producten), accessoires en onderhoud;
  • een laptop, telefoon en mogelijkheid voor flexibele werktijden maken deze job extra interessant.
Wil jij als Informatie Analist meebouwen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct!

Wie zijn wij?
Bij Louwman Group, een 100% familiebedrijf, werken we vanuit onze missie: Passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen. Samen met 3.000 collega's voelen we ons verantwoordelijk om de best passende mobiliteit te bieden. Dat doen we door te blijven verbeteren. Want samen zijn we Louwman!
Een van onze andere kernwaarden is: we zijn gedreven door de klant. Bij de 3 CEC-teams (Data, Insights en Customer Experience) verzamelen, structureren en analyseren wij klant- en bedrijfsinzichten. Hiermee wordt vervolgens de klantreis, de customer journey, vormgegeven via verschillende uitingen en contactkanalen. We willen uit data begrijpen wat er gebeurt en zal gaan gebeuren, en daar zo goed mogelijk op inspelen met onze (klant)communicatie. Enerzijds om de beleving van de klant te optimaliseren met gepersonaliseerde en relevante uitingen, anderzijds om onze opdrachtgevers binnen Louwman Group te helpen nog betere resultaten te boeken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Louwman Group is een trots en betrokken familiebedrijf, opgericht in 1923. Klein begonnen en groot geworden door ondernemerschap en lef. Niet alleen als importeur en retailer, maar inmiddels ook als leverancier van zorghulpmiddelen, als financiële dienstverlener en ontwikkelaar van innovatieve mobiliteitsoplossingen.

Samen zijn we Louwman en vooruitgang is onze belangrijkste traditie. Want mobiliteit is meer dan een auto, een motor, een rolstoel of een leasevloot. Het is mensen bewegen en verder brengen. Beweging leidt tot ontdekking, tot groei en vrijheid. Daarom willen we grenzen verleggen, elke dag weer. Toonaangevend zijn in mobiliteit. En het morgen nog beter doen dan vandaag.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Informatie Analist in Raamsdonksveer Bekijk alle soortgelijke vacatures