Vacature Java developer (fullstack) - Raamsdonksveer

Raamsdonksveer

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je komt te werken binnen een nieuw te vormen Agile team van ons bedrijf. Je gaat werken aan de doorontwikkeling van bestaande applicaties alsmede ook een nieuwe (Cloud)applicatie die de komende periode gelanceerd gaat worden. Een gedeelte van het team is opgezet met bestaande medewerkers dus zij kunnen jou haarfijn uitleggen hoe alles in elkaar steekt.

Je gaat fullstack aan de slag. Voor de frontend maakt men gebruik van o.a. Javascript (React / Angular) en enige ervaring hiermee is dan ook zeker gewenst. Daarnaast maakt het development team gebruik van o.a. Spring, Spring Boot, Postgres (AWS Aurora), AWS, Cypress, Gitlab (Git) en OWASP. Je hoeft niet met alle tooling ervaring te hebben, als je maar houdt van je vak en clean code belangrijk vindt! De rest vullen wij met de juiste begeleiding wel aan. 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt HBO werk- en denkniveau
- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Java developer
- Je vindt het geen probleem om Agile te werken
- Je hebt een passie voor Java
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring maar reikt tot 5000 euro bruto op basis van 40 uur.
Daarnaast kun je straks de helft van de week thuiswerken, ontvang je reiskostenvergoeding, krijg je een goede pensioenregeling, wordt er geïnvesteerd in jouw toekomst en hebben wij regelmatige leuke uitjes, borrels en ook jaarlijks een trip naar het buitenland, als je wil!

Interesse in onze organisatie?
Dan ontvang ik graag jouw CV + korte motivatie op [email protected] of bel naar 06-15490856


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Tim Vonk of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Wegens aanhoudende groei is onze organisatie op zoek naar een Java developer. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van totaaloplossingen binnen de retailbranche. Middels onze applicaties kunnen bedrijven gemakkelijke en efficiënt hun interne en externe processen stroomlijnen. Het bestaat uit diverse modules waaronder sales, inkoop, finance etc.. 

Momenteel werken we met ongeveer 200 personen waarvan 50 personen op de afdeling IT. We starten echter met een nieuw Agile Team omdat we meer klanten, nationaal en internationaal, binnen krijgen. Dit betekent dat we ruimte hebben voor meerdere ontwikkelaars. 

We zijn een organisatie met korte lijnen, waar de deur van iedereen altijd open staat, waar geinvesteerd wordt in de werknemers en waar plezier en een juiste werk- en privé balans hoog in het vaandel staan. Word jij onderdeel van ons ambitieuze team?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Full Stack Developer in Raamsdonksveer Bekijk alle soortgelijke vacatures