Vacature Junior medewerker ICT (gebruikersondersteuning), fulltime, Regio Bergen-op-Zoom - Bergen op Zoom

Bergen op Zoom

TanteLouise
  • TanteLouise Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Heb jij net jouw diploma op zak? Top, dan is tante op zoek naar jou!

Zie je uitdaging in het uitzoeken van technische ICT vraagstukken en vindt je het interessant om de ontwikkelingen in de ICT bij te houden? Heb je zin om deze taken met creativiteit, volgens de nieuwste technieken (denk aan Domotica) en passie op te pakken en is geen probleem je groot genoeg?

Misschien ben jij wel onze nieuwe collega

Medewerker Gebruikersondersteuning
 voor 36 uur per week

 
Waar ga je werken?
Om maar met de deur in huis te vallen: tanteLouise is niet bepaald een doorsnee zorginstelling. Een tikkeltje eigenzinnig zelfs, en daar zijn we trots op. Ruim 2.500 medewerkers en vrijwilligers doen dagelijks hun uiterste best om er voor te zorgen dat iedereen op de Brabantse Wal op een warme en waardige manier oud kan worden. Vergeet de klassieke spruitjeslucht: bij tante is de toekomst allang begonnen. Want als het gaat om vernieuwing en innovatie behoort tanteLouise tot de absolute koplopers in de ouderenzorg. In dat hele proces is een sleutelrol weggelegd voor de afdeling ICT, waar jij als Medewerker Gebruikersondersteuning aan bijdraagt.
De afdeling ICT bevindt zich op het Servicebureau. Je maakt deel uit van één van de ondersteunende en overkoepelende diensten die ervoor moeten zorgen dat tanteLouise als een geoliede machine functioneert. Samen met 3 collega Medewerker Beheer en Gebruikersondersteuning, 1 Coördinator Service & Beheer ICT en 1 Manager ICT werken jullie hard om de kwaliteit van de afdeling ICT hoog te houden.

lees meer

Functie-eisen Wie zoeken we?
Als medewerker gebruikersondersteuning ben je het eerste aanspreekpunt voor medewerkers die vragen hebben op ICT gebied. Je staat medewerkers en leveranciers (telefonisch) te woord door vragen en storingen aan te nemen en te registreren in het callregistratiesysteem. Je lost deze vragen meestal direct op afstand op, maar zorgt er ook voor dat de meldingen bij de technische afdelingen of externe leveranciers terecht komen. Ook maak je hardware gereed en lever je die uit aan eindgebruikers.
Als het gezicht van de afdeling ICT ben je echt een mensenmens. Communicatief sterk en representatief voor de dag komen zijn jouw sterke punten. Je bezit een hoog verantwoordelijkheidsgevoel waarmee jij ervoor zorgt dat jouw klant zich gehoord, begrepen en geholpen voelt. Met jouw MBO niveau 3 of 4 diploma in de richting van ICT heb je een goed ontwikkeld analytisch vermogen en kennis waarmee jij de afdeling ICT goed in de kijker zet!

Een ideale baan voor jou als starter. Ben jij pas afgestudeerd en wil je de eerste stap in het werkveld gaan zetten? Lees dan snel verder!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Aantal uur per week 36 - 40 uur p/w
36u per week (welke dagen in overleg)
Overige info Wat bieden we je?
TanteLouise staat goed te boek, is financieel gezond en scoort hoog als het gaat om cliënttevredenheid maar ook op medewerkerstevredenheid. Het is een van de grootste werkgevers in de regio, maar wat zo mooi is: daar merk je eigenlijk niets van. Omdat tante hoog inzet op het werkgeluk en de persoonlijke groei van de eigen medewerkers word je gezien en gehoord. Je betekent iets. Waar dat uit blijkt?
  • Een marktconform salaris passend bij je opleiding en werkervaring conform cao VVT
  • Een eindejaarsuitkering in november
  • Een degelijke pensioenregeling
  • De mogelijkheid om je blijvend te ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen
  • Waar ook veel gebruik van wordt gemaakt: een fiscaal aantrekkelijk pc- en fietsplan
Waar wacht je nog op?
Als het je wat lijkt om bij tanteLouise als Medewerker Gebruikersondersteuning te werken, stuur dan zo snel mogelijk een brief met daarin je CV en je motivatie.
Heb je nog vragen of behoefte aan extra informatie? Pak dan je telefoon en bel met Roger Schols. Hij is Manager ICT (Ad Interim) binnen tanteLouise en te bereiken via zijn mobiele telefoonnummer 06 54216112.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd.

Intussen zijn wij wel razend benieuwd, want word jij onze nieuwe collega? Leuk!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Mensen maken het verschil

Dat verklaart waarom tanteLouise volop investeert in de ontwikkelingskansen, maar ook het welzijn van haar eigen medewerkers. Zonder gelukkige medewerkers geen gelukkige cliënten tenslotte. Zo simpel is dat.

Met achttien locaties in de gemeenten Woensdrecht, Bergen op Zoom en Steenbergen en met 2.500 medewerkers en vrijwilligers is tanteLouise een van de grootste werkgevers op de Brabantse Wal. Elke dag opnieuw doen zij in de zorgcentra en verpleeghuizen, maar ook bij de mensen thuis, hun uiterste best om onze cliënten, veelal kwetsbare ouderen, een zo prettig mogelijk leven te bieden.

De kwaliteit van die inspanningen wordt herkend en erkend, zo blijkt uit waardering die tante krijgt vanuit het ministerie van VWS en de Nederlandse Zorgautoriteit. Op het gebied van innovatie en vernieuwing behoort tanteLouise tot de toonaangevende zorginstellingen in Nederland; op het gebied van vrijheid bij dementie geldt tante zelfs als landelijk koploper.

De organisatie is financieel gezond, heeft een goed imago, een sterke arbeidsmarktpositie en scoort hoog op medewerkerstevredenheid. Maar waar tante uiteindelijk het meest trots op is, dat is de hoge tevredenheid bij onze cliënten. Kijk daarvoor maar eens naar de beoordelingen op Zorgkaart Nederland.

Al met al is tanteLouise geen doorsnee zorginstelling. Beslist geen dertien in een dozijn, maar net even anders. Een tikkeltje eigenzinnig zelfs en daar zijn we eigenlijk best een beetje trots op.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 1e lijns Support Medewerker in Bergen op Zoom Bekijk alle soortgelijke vacatures