Vacature Werken als PHP programmeur bij full-service internetbureau! - Rhoon

Rhoon

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij al enkele jaren ervaring opgedaan als PHP programmeur? Heb jij ijzersterke communicatieve skills? Wil jij aan maatwerk-oplossingen werken voor klanten vanuit allerlei sectoren? Lees dan vooral verder voor meer informatie!

In een klein development team werk jij samen met twee andere developers aan het programmeren van onder andere websites (veelal in WordPress), online webapplicaties en webshops. Je zult op zowel de frontend als de backend kant van het programmeren richten, maar je zult een focus hebben op backend. Tof aan de functie is dat je echt deel uitmaakt van het geheel. Je bent betrokken met zowel het design als het eindresultaat en natuurlijk de waardering!

Als all-round programmeur zul je regelmatig in contact staan met de opdrachtgever over ideeën en opties. Goede communicatieve skills en klantvriendelijkheid zijn hierbij uiteraard erg belangrijk. Daarnaast is enthousiasme voor het vak belangrijk om in dit team goed te kunnen meedraaien. Ideeën worden gretig opgepakt en ontwikkeling staat hoog in het vaandel voor het bedrijf.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt kennis van PHP, HTML5, CSS3 en Javascript;
 • Je hebt ervaring met Wordpress en responsive frameworks (Bootstrap en/of Foundation)
 • Je bent communicatief sterk, in zowel Nederlands als Engels;
 • Je werkt nauwkeurig en je bent stressbestendig!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Werken aan uiteenlopende projecten van begin- tot eindproduct;
 • Leuke uitjes met een gezellig team én bedrijfshond Hobbs;
 • Veel ruimte voor initiatief;
 • Uitzicht op een vast dienstverband!

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit fullservice internetbureau gevestigd in Rhoon is in 1994 opgericht en werkt sindsdien voor zeer variërende opdrachtgevers. Op elk moment van de dag wordt de uitdaging aangegaan om van begin tot eind elk soort communicatie- of creatievraagstuk op te lossen. Er wordt gewerkt voor opdrachtgevers die echt bij het bureau passen en hierdoor ontstaat er een langdurige relatie welke gebaseerd is op vertrouwen en kwaliteit.

Het bureau heeft 15 gespecialiseerde werknemers die samen van begin tot eind betrokken zijn bij het product. Klanten waarvoor het bedrijf werkt kunnen variëren van woningcorporaties tot onderwijsorganisaties. Zo heeft het recentelijk een online tool gemaakt voor schuifdeuren, maar werkt het bureau ook samen met de Erasmus Universiteit van Rotterdam. De opdrachten die je als developer hier krijgt zijn dus erg veelzijdig.

Het jonge team is ontzettend sociaal en werkt hard aan projecten die ze voorgeschoteld krijgen. Samen met de bedrijfshond Hobbs hangt er een gezellige sfeer op het kantoor, waarbij er regelmatig uitjes worden georganiseerd. Zo wordt er rond de kerst samen culinair gedineerd, inclusief het geven van cadeautjes en tijdens Pasen wordt er bijvoorbeeld ook iets lekkers gehaald.

lees meer

Contactpersoon Jacco Visser
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!