Vacature Applicatiebeheerder - Heerhugowaard

Heerhugowaard

De Pieter Raat Stichting
  • De Pieter Raat Stichting
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 11 - 12 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij bekend met zorgapplicaties en wil je werken in een team met collega’s die jouw passie delen? 

Je bent welkom bij ons. Wij zijn Pieter Raat, een ouderenzorgorganisatie in Heerhugowaard en zijn op zoek naar een:
Applicatiebeheerder
voor 24 uur per week
Ga je de uitdaging met ons aan? 

Wat ga je doen?
Je draagt samen met je collega zorg voor de continuïteit en het optimaal functioneren van meerdere (standaard) applicaties binnen onze organisatie en je wordt daarbij ondersteund door onze leverancier. Daarnaast bied je gebruikersondersteuning aan onze medewerkers binnen de organisatie.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende functie als applicatiebeheerder bij een organisatie, die in ontwikkeling is op het gebied van zorg en daardoor ook op ICT, waarbij de wens van de cliënt centraal staat. Je kunt rekenen op veel werkplezier in een afwisselende baan waarin je echt van belang bent voor onze medewerkers en cliënten. Wij bieden je een salaris conform CAO VVT, FWG 50 (max.€ 3.818,87 per maand). Tenslotte bieden wij jou graag een jaarcontract aan met uitzicht op een vast dienstverband.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij van jou?
Je bent een cliëntgerichte collega met kennis op hbo-niveau op het gebied van applicatiebeheer, aangevuld met ruime ervaring in de zorg. Je bent in staat vakinhoudelijke problemen op te lossen en je hebt een servicegerichte attitude in de contacten met gebruikers en leveranciers. Je realiseert je dat applicaties een onmisbare schakel zijn binnen de zorg- en dienstverlening en je draagt mede verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de applicaties. Daarnaast ben je in staat om gebruikers op een stimulerende wijze te instrueren. Tenslotte beschik je over kennis van applicatiebeheer, bij voorkeur in het systeem Fierit van Tenzinger.

Heb je interesse?
Hebben wij jouw interesse gewerkt voor de vacature van applicatiebeheerder? Je kunt direct solliciteren door op rechts op de sollicitatielink te klikken. Let op, wij verwachten jouw sollicitatiebrief vóór 13 oktober aanstaande. Wil je eerst meer informatie? Ook dat is mogelijk. Je kunt contact opnemen met René van Romunde, servicemanager ICT te bereiken op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 11 en 12 uur via telefoonnummer 072-5767200.

De selectiegesprekken vinden plaats op 18 oktober aanstaande. 

Goed om te weten:
Nieuwe medewerkers dienen een geldige verklaring omtrent gedrag (vog) te overleggen. Het inwinnen van referenties en evt. screening van social media, maakt standaard deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Salarisinformatie Bruto Max. € 3.818 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Heerhugowaard Bekijk alle soortgelijke vacatures