Vacature Medior IT-Specialist Vernieuwing & Innovatie - Soesterberg

Soesterberg

Werken bij de Overheid
 • Werken bij de Overheid Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Het Shared Service Center ICT (SSC-I) in – een grote ICT-leverancier binnen de Overheid – is op zoek naar een medior IT-specialist met een duidelijke focus op vernieuwing en innovatie. Wij zoeken iemand die er niet voor terugdeinst om af en toe écht out of the box te denken en met de allernieuwste technieken kan omgaan.

Je maakt deel uit van het Team Specials & Innovatie. Het ene moment ben je bezig met ondersteuning van je (junior) collega’s, het oplossen van derdelijns storingen en structurele problemen in de beheerde informatiesystemen en de onderliggende infrastructuur, het uitvoeren van planmatig onderhoud, om daarna aan de slag te gaan met project- en releasegerichte werkzaamheden. De vakkennis die je als medior hebt, deel je binnen je team. De junior teamgenoten kunnen rekenen op jouw deskundige begeleiding. Innovatieve diensten hebben eigenlijk geen geheimen voor je. Jouw inbreng vormt een wezenlijke bijdrage aan doorlopende verbetering, niet alleen aan het tijdelijke beheer van de ontwikkelde diensten, maar ook aan vernieuwing in de bestaande dienstverlening.

Met ons team bouwen wij aan de beste oplossingen. Wij ontzorgen onze klanten, dat zit in ons afdelings-DNA.

lees meer

Functie-eisen
 • Jij hebt HBO werk- en denkniveau, kennis van en ervaring met ITIL-processen en –werkwijzen en kunt terugkijken op minimaal drie jaar relevante werkervaring op een bepaald expertisegebied.
 • Je hebt passie voor ICT-ontwikkelingen en ICT-beheer, je bent gedreven, initiatiefrijk, nieuwsgierig en enthousiast.
 • Van een medior verwachten we dat je je verantwoordelijkheid neemt en resultaat- en doelgericht te werk gaat. Je kunt zelfstandig en projectmatig samenwerken in een team, je bent klantgericht en hebt de beschikking over goede adviesvaardigheden, met name overtuigingskracht.
 • Wil je in deze functie kunnen floreren, dan moet je goed kunnen plannen en organiseren. Daarnaast ben je analytisch sterk, communicatief vaardig, een echte teamspeler en stressbestendig. Je hebt de ambitie en capaciteiten om op termijn door te groeien naar de senior-rol binnen het team Je vindt het leuk om jouw kennis te delen met teamgenoten.
 • Een wezenlijk onderdeel van je taken is het vastleggen van ontwerpkeuzes en het schrijven van werkinstructies voor collega’s. Dat betekent dat jouw kennis up to date moet zijn als we praten over gangbare standaarden op het gebied van apparatuur, netwerken, operating systems en middlewareproducten. Zonder die kennis kun je dat nooit vertalen naar de klantomgeving.
 • De functie vereist natuurlijk nogal wat technische kennis. We verwachten dan ook dat je niet schrikt van Red Hat, CentOS, Apache, PHP, MySQL en Opensource implementaties; Microsoft op MCSE- of MCITP-niveau; Citrix op CCA- of CCAA-niveau; Scripttalen, bij voorkeur python en andere Linux script talen, VBScript en PowerShell; SQL Server, VMware op VCP-niveau; Kubernetes en Docker. En we gaan ervan uit dat je certificeringen up to date zijn én blijven;
 • En als je kennis hebt van OpenStack, GlusterFS en Lync / Skype for Business is dat ook nog meegenomen. We horen graag meer over je individuele specialisme(s).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.756 p/m
Overige info
 • Salaris­niveau schaal 10
 • Maand­salarisMin €2.756 – Max. €4.430 (bruto)
 • Dienst­verband Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • Minimaal aantal uren per week 36
 • Maximaal aantal uren per week 36

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werkenbijdeoverheid.nl is het startpunt van jouw carrière bij de overheid. Je vindt hier een overzicht van vacatures en stages bij de verschillende overheden in Nederland.

Zo hoef je als werkzoekende niet alle verschillende websites van individuele overheidsorganisaties te raadplegen om het aanbod van vacatures en stages te bekijken. Werkenbijdeoverheid.nl draagt bij aan eenheid en duidelijkheid als het gaat om werken bij de overheid.

Werkenbijdeoverheid.nl wordt beheerd en ontwikkeld door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. De website is non-commercieel en bevat uitsluitend vacatures van overheidsorganisaties.

lees meer

Contactpersoon Werken bij de Overheid
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Specialist in Soesterberg Bekijk alle soortgelijke vacatures