Vacature Data en Opmaak Specialist met ruime ontwikkelingsmogelijkheden in omgeving Amersfoort

Amersfoort

AddComm Direct B.V.
  • AddComm Direct B.V. Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 38 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een data topper (focus op backend) die energie krijgt van het werken met data en het daarmee ‘levend' maken van statische documenten. Jij wilt je daarin nóg verder ontwikkelen! Je bent in staat om op basis van de wensen en eisen van de klant de informatie in de juiste documentopmaak en workflows in te richten en dat doe je procesmatig. De opmaak wordt veelal aangeleverd, aan jou de taak om ervoor te zorgen dat de data klopt en op de juiste plek in de opmaak terecht komt. 
Je werkt graag in een dynamische werkomgeving waarbij je, samen met verschillende disciplines, aan verschillende projecten tegelijkertijd werkt. Daarbij is projectmatig werken binnen een team jou niet vreemd. Jouw doorzettingsvermogen en zelfdiscipline zorgen ervoor dat jij resultaten behaalt die aan de kwaliteitseisen voldoen. Je vindt het belangrijk dat de producten en diensten van hoge kwaliteit zijn en jij bent daarin ook sterk gedreven. 
Wij vinden het belangrijk dat je leert; je zet jouw lerend vermogen continu in om te zoeken naar de meest efficiente oplossing voor de klant.

lees meer

Functie-eisen Je brengt kennis van en ervaring met o.a. HTML, CSS en Javascript/ Scriptlanguages mee.
 
Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Aantal uur per week 38 - 40 uur p/w
38uur per week, flexibel werken is mogelijk
Overige info Werken bij AddComm betekent werken in een platte organisatie, waar vrijheid en verantwoordelijkheid centraal staan. Work hard, play hard!
Heb jij wensen om je te ontwikkelen en wil jij eigen ideeën in de groep gooien? Dan ben je bij AddComm aan het goede adres.
Wij zoeken doorpakkers, harde werkers en gezellige collega's die blijven plakken voor een vrijdagmiddagborrel.
Doe je tijdens de lunch mee met een potje poolen of tafelvoetbal?!

Verder bieden wij:
  • Geld
  • Reiskostenvergoeding en een pensioenregeling
  • Mogelijkheid tot flexibel werken en thuis werken
  • Een laptop en telefoon zodat je je werk goed kunt uitvoeren en goed bereikbaar bent.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werken bij AddComm betekent elke dag nieuwe uitdagingen, elke dag plezier in je werk, elke dag het beste uit jezelf en elkaar halen.

AddComm is dé regisseur voor alle klantcommunicatie van onze klanten. Onze kracht is het leggen van verbindingen; in partnerships met onze klanten én tussen ieder denkbaar denkmiddel.

Met de jarenlange ervaring van het familiebedrijf staan wij voor zekerheid en toewijding en tegelijkertijd zijn wij altijd in ontwikkelen.

Wij houden van uitdagingen en bedenken steeds nieuwe, betere en efficiëntere oplossingen zodat wij garant staan voor de meest optimale klantcommunicatie. Nu, én in de toekomst. Dat noemen wij Leading Customer Communication.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Backend Developer in Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures