Vacature PHP developer - Amersfoort

Amersfoort

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren PHP developer en word je enthousiast van een organisatie met een duidelijke visie, en plan voor de toekomst? Dan komen wij graag met jou in contact.

De organisatie:

Deze organisatie is zo’n 10 jaar geleden gestart en telt inmiddels ruim 20 enthousiaste collega’s. De software die ze maken richt zich op facilitymanagement. Hun doel is om de sector transparant en eerlijk te maken voor alle betrokken partijen. Inmiddels gebruikt men hun software bij mooie klanten zoals Van der Valk, Hilton en Center Parks. Mooie klanten dus waar hun software dagelijks wordt toegepast!

Binnen de organisatie hangt een gemoedelijke sfeer, met een gemiddelde leeftijd van midden 30 is er een redelijk jong team en gezamenlijk organiseren ze regelmatig leuke uitjes zoals een jaarlijkse beachday, gezellige vrijdagmiddagborrels en meer. Het is dus een klein en betrokken team dat werkt aan software met een hoog gebruikersgehalte. Het wordt op zowel desktop, tablet als mobiel gebruikt en behoort bij deze professionals tot één van hun meest gebruikte tools tijdens het werk.

De functie:

Het team bestaat op dit moment uit 6 ontwikkelaars, waarvan 2 junioren en 4 medior/senior. Hiernaast hebben ze een UX-designer en een Product Owner. Ze hebben geen dedicated tester of front-ender in dienst dus iedereen is breed bezig in het ontwikkelproces. Met een focus op de lange termijn vinden ze het ook prettig als iedereen betrokken is bij de verdere ontwikkeling.

Hun technische stack bestaat uit o.a.: PHP, Symfony, JavaScript, Angular.

Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer met ruime kennis en ervaring van het Symfony framework, Microservices, design patterns etc. Je werkt nauw samen met de meer senior ontwikkelaars uit het team en zult samen met hen zorgdragen voor goede codestandaarden en geautomatiseerde tests. Maar je bent ook niet bang om het verleden in te duiken en eens grondig aan de slag te gaan met de legacy code.

Eisen:

 • Je bent analytisch, kunt conceptueel denken en logisch redeneren
 • Je hebt ruime kennis en ervaring in PHP en Symfony
 • Ervaring met/interesse in: Microservices, SOLID, Design patterns, geautomatiseerde tests, Docker.
 • Ervaring met JavaScript en Angular is een pré.

Arbeidsvoorwaarden:

 • Een contract voor 32, 36 of 40 uur per week met flexibele werktijden
 • Een marktconform salaris
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • 26 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • Een laptop van de zaak
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding
 • Regelmatig gezellige borrels en een jaarlijkse beachday. En ook gewoon een fijn, gezellig team om dagelijks mee samen te werken!

Solliciteren?

Om te solliciteren kun je je CV (+motivatie) sturen naar of bel mij direct op het telefoonnummer 06-13646755. Bij vragen kun je uiteraard ook contact opnemen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mark Blanken
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Amersfoort