Vacature Software Tester projectenclub - Amersfoort

Amersfoort

Testing Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Hou jij van afwisseling en uitdagende projecten? Hecht je veel waarde aan een informele sfeer met veel ruimte voor gezelligheid, humor en een mensgerichte benadering? Dan kan dit zomaar dé Testing baan zijn voor jou!

Qua visie geeft de klant aan te geloven in Continuous Delivery en Reactive Applications, waarbij Test Automation en testen een cruciale rol speelt. De tools die men intern gebruikt zijn o.a. Fitnesse, Webdriver, Cucumber, Jenkins, Git en Jira. Qua functie is de klant met name op zoek naar Agile Software Testers, waarbij je in multidisciplinaire teams zal werken. Je borgt precisie boven snelheid zodat je in staat voor de kwaliteit van je werk.

Je bent als Software Tester betrokken bij verschillende projecten en betrokken bij het ontwerp en de uitvoering van software tests. Je draagt hierin bij aan het team, maar ook aan de verdere ontwikkeling van het vakgebied binnen je werkgever. Het bedrijf bedient veel externe klanten, maar heeft ook veel inhouse ontwikkeling waaraan je kan bijdragen als software tester.

lees meer

Functie-eisen
 • Werkervaring met Test Automation;
 • Affiniteit met iteratief ontwikkelen in Agile/Scrum;
 • Ervaring met performance testen en security testen is een pré;
 • Je bent enthousiast, klantgericht, toont initiatief en communicatief vaardig;
 • Ervaring met unit testen met behulp van Jasmine, jUnit of Scalatest is een pré;
 • Ervaring met Cucumber, Fitnesse, Webdriver en/of Scalatest is een pré;
 • Kennis van testen van microservices en REST APIs.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en/of ervaring;
 • Persoonlijk ontwikkelingsbudget van € 3.500,- en jaarlijkse opleidingsdagen;
 • Een winstdelingsregeling, pensioenregeling, leaseregeling;
 • 27 vakantiedagen
 • Mogelijkheid van 32 uur werken, minimaal 4 dagen;
 • Uitdagende en afwisselende projecten bij toonaangevende klanten;
 • Werkgever waar veel plezier, kameraadschap, groeimogelijkheden zich voordoen en waar veel verantwoordelijkheid, vrijheid en ruimte voor initiatief is;
 • Maandelijkse borrel, standaard kerstborrel, leuke teamactiviteiten en jaarlijkse ski uitjes!

Voor vragen en/of opmerkingen kan je ons altijd bellen op 020-82030755 of mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een groeiend bedrijf dat door middel van hoge service en kwaliteit is uitgegroeid tot een betrouwbare speler voor grote en kleine klanten in de Randstad. Onze klant is zeker geen detacheerder, en geen inhouse software ontwikkelaar, maar een echte projectenclub waar heel veel mogelijk is! Grote klanten waarvoor zij werken zijn de Postcodeloterij, Florius, SIDN, Wehkamp, NUON en de gemeente Amsterdam. De manier waarop met elkaar wordt omgegaan is heel informeel en mensen onderling hebben veel lol! Op het kantoor in Amersfoort bruist het altijd van de gezelligheid. 

Inmiddels bestaat onze klant zo’n 15 jaar en is de algemeen directeur nog steeds aan het roer. Het bedrijf bestaat uit ±80 medewerkers en er heerst geen hiërarchie. Er wordt gewerkt in zelfstandige units waarin teams zijn georganiseerd. Deze teams variëren van grootte, variërend van 3 tot 20 personen. Teams worden veelal per cel samengesteld, maar soms ook unit-overstijgend. Men deelt het streven om het beste in zichzelf naar boven te halen, met een ondernemende geest projecten aan te pakken en dit met hart voor de zaak een succes te maken. De klant staat centraal maar je kunt worden wat je wilt! Drive en potentie om snel dingen te leren zijn kerningrediënten bij iedere medewerker!

lees meer

Contactpersoon Natalia Piszke
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Tester in Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures