Vacature Consultant - Amersfoort (Document & Outputmanagement / Advanced-Forms)

Amersfoort

Korndewal
 • Korndewal Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Op zoek naar een uitdagende spilfunctie tussen de Business & IT? Een functie waarin jij jezelf zal specialiseren in het optimaliseren en automatiseren van document en outputmanagement processen met de inzet van Advanced-Forms? Wij zijn per direct op zoek naar een Consultant.

Wat ga je doen?

Als Consultant treed je rechtstreeks in dienst bij een softwareleverancier die een totaaloplossing aanbiedt voor organisaties in de service- en installatiebranche. Naast de in-house ontwikkelde software biedt de organisatie advies, levering, installatie en onderhoud diensten om voor haar klanten het maximale rendement uit de softwareoplossingen te halen.

Jouw focus ligt op de optimalisatie van de samenwerking tussen de klanten en hun samenwerkingspartners. Je brengt de reportbehoefte in kaart en adviseert over de mogelijkheden om processen te digitaliseren. Je gaat in gesprek met alle betrokken partijen, beschrijft de definitie en implementeert zelfstandig de oplossing met behulp van Advanced-Forms.

Als Consultant beschik je over een technische achtergrond en ga je intern meer leren over de succesvolle inzet van reporting tools. Je werkt hierbij met Advanced-Forms waarmee je bijvoorbeeld uitgaande documentstromen (facturen, inkooporders, offertes en transportdocumenten) vanuit het ERP pakket kan automatiseren.

Jouw werkzaamheden voer je grotendeels vanaf kantoor uit waarbij je ook incidenteel bij klanten op locatie komt (90/10). Je maakt onderdeel uit van een multidisciplinair consultancy team dat momenteel uit 12 ervaren collega’s bestaat. Je sluit vanuit jouw expertise aan bij opdrachten en projecten waarbij je nauw samenwerkt met andere collega’s.

lees meer

Functie-eisen
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (b.v. Business IT & Management, Informatica of Informatiekunde);
 • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met softwareontwikkeling en/of cofiguratie;
 • Ervaring met reporting-tools is een absolute pré;
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Een intern opleidingstraject waarin je alles leert over de succesvolle inzet van reporting en workflow tools. Je maakt onderdeel uit van het consultancy team wat momenteel uit 12 collega’s bestaat en kan daarnaast rekenen op;
 • Een marktconform salaris wat bij aanvang tussen de €2500 - €4000 bruto per maand ligt met de mogelijkheid om intern te groeien;
 • 8% vakantiegeld, 26 vakantiedagen + 4 extra verlofdagen bij niet-ziek zijn in een kalenderjaar en een goede pensioenregeling;
 • Een leaseauto, tegemoetkoming in de telefoonkosten à €10,- per maand en een netto onkostenvergoeding van €100,- per maand;
 • Een moderne en open kantoorlocatie in Amersfoort die uitstekend met het OV en de auto te bereiken is;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontplooiing en initiatief binnen een informele organisatie met een platte organisatiestructuur.
De klant

De organisatie waarvoor wij een Consultant werven is de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een volwaardig softwareleverancier met een breed scala aan consultancy diensten. Vanuit de hoofdvestiging in Amersfoort bedienen ze een landelijke klantenkring.

Met ruim 100 vaste medewerkers is de organisatie haar informele no nonsens cultuur, waarbij iedereen elkaar bij naam kent, niet kwijtgeraakt. Iedere nieuwe medewerker word hartelijk ontvangen en krijgt de kans zichzelf op persoonlijk en professioneel vlak te ontwikkelen.

Er is weinig verloop onder de medewerkers en het personeelsbestand is zeer divers. Van jonge ontwikkelaars met nieuwe ideeën tot ervaren consultants en support medewerkers die zowel de software als klanten door en door kennen. Meer weten? Bel gerust 033-4779337.

Interesse

Heeft onze vacaturetekst jouw interesse gewekt? Neem dan rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal via 033-4779337 of [email protected]
Maykel behandelt jouw reactie vertrouwelijk en neemt graag de tijd om jou meer te vertellen over de organisatie.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:
 • Doornemen cv/ telefonische kennismaking;
 • Kennismakingsgesprek HR/ Manager Consultancy
 • Inhoudelijk gesprek Consultant/ MT; 
 • Kennismaking directeur/ ondertekenen overeenkomst.
Een online assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure en zal bestaan uit een capaciteiten en persoonlijkheidstest.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Korndewal is specialist in ICT Recruitment & Consultancy. Wij adviseren en ondersteunen ICT Professionals sinds 2006 bij het vinden van de ideale uitdaging.

Tijdelijke- en permanente functies bij MKB, grootbedrijf, overheid en stichtingen. Divers aanbod van actuele ICT vacatures bij directe eindklanten. Wij zijn er voor starters op de arbeidsmarkt tot ervaren ICT professionals. Carrière mogelijkheden op MBO+, HBO en WO niveau. Van helpdesk tot consultancy of management posities.

Wij behandelen reacties vertrouwelijk en organiseren indien wenselijk kennismakingsgesprekken buiten kantoortijden. Neem gerust contact op als je waarde hecht aan persoonlijke en professionele ondersteuning bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatie Consultant in Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures