Vacature Data en Software Engineers | Innovatieprijs 2017 wereldwijd - Amersfoort

Amersfoort

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Data en Software Engineers | Innovatieprijs 2017 wereldwijd

Bedrijf

De missie: data intelligentie gebruiken om de ervaring van miljarden mensen over de hele wereld te verrijken. Spreekt de missie je aan en wil je meer weten over de organisatie die in 2017 is uitgeroepen als het meest innoverende bedrijf in de wereld? Lees snel verder!

Ze zijn ondertussen de fase startup ontgroeid. Niet alleen vanwege het aantal jaar dat ze bestaan, maar ook om de 400% groei die ze hebben doorgemaakt. Vanuit twee vestigingen in Nederland bedienen zij klanten over de gehele wereld. De core business is analytics en data intelligence en op dit gebied hebben ze momenteel een viertal producten. Deze producten lopen uiteen van een data gedreven scoutingtool, tot een potentiemodel en van prestatie indicatoren, tot 3D videoregistratie systemen.

Gaat jouw hart sneller kloppen bij de gedachten van werken bij een hippe, jonge club die alleen maar met de nieuwste technieken werkt?

Functie

Als data engineer ga je deel uitmaken van het “Intelligence” team in Amersfoort. Samen met deze data goeroes bouw je aan toekomstbestendige oplossingen in een geavanceerde backend omgeving. Met het data science team werk je nauw samen rondom het creëren van unieke creaties. Je ontwerpt, bouwt en onderhoudt relationele en niet-relationele databases. De ideale data engineer die hier wordt gezocht heeft een passie voor het bouwen van deze systemen van de toekomst, heeft ervaring met de meest recente technieken en wil graag werken met de van de wereld.

Ook de functie software engineer heeft als standplaats Amersfoort. Vanuit hetzelfde “Intelligence” ga je aan de slag om de slimste algoritmes nog verder te ontwikkelen en verbeteren. Samen met je collega software engineers zet je de meest innoverende algoritmes neer op een duurzame manier. Daarnaast onderhoud en ontwikkel je het cloud platform voor de beste klant- en gebruikerservaring.

Bovenstaande functies hebben bijzonder veel overlap in de dagelijkse werkzaamheden en zouden met de juiste ervaring ook gecombineerd kunnen worden!

Eisen

  • Afgerond hbo of wo opleiding
  • Programmeervaardigheden met Python
  • Ervaring met relationele en niet-relationele databases
  • Teamplayer

Aanbod

  • Salaris zo goed als jij bent (€ 2500,- – € 5000,-)
  • Werken bij één van de meest vooruitstrevende organisaties ter wereld
  • Mogelijkheid tot opleidingen en cursussen
  • Kennisrijke omgeving
  • Vakantiegeld en dagen
  • Gezellig en prettig gestoord team

code: 29048

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Justin Kluin
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Engineer in Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures