Vacature Data Engineer met Azure Cloud (interne functie, top salaris) - Amersfoort

Amersfoort

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je gaat samen met andere Data Engineers, Data Scientists en BI Developers ervoor zorgen dat deze organisatie een prachtige migratie gaat maken binnen de Global Digitalisering! Je werkt nauw samen met de BI Developers en zorgt ervoor dat de businessvraagstukken geanalyseerd worden en vertaalt worden naar concrete en betrouwbare informatie. Er zitten 10 BI Developers waar je mee samenwerkt (modus leeftijd = 40+) en daarnaast werk je ook samen met de Data Science team (10FTE en modus leeftijd = 30). Samen met de andere Data Engineer zorg je ervoor dat de afdelingen met elkaar in verbinding staan. 

Het gaat hier om zowel een technische alsmede een communicatieve rol waarbij je met de juiste (nieuwste) technieken ervoor zorgt dat er oplossingen komen met betrekking tot Databases, Datalakes, Cloud, Implementaties, CI/CD en pipelines. Als je overal kennis en ervaring hebt dan is dat mooi meegenomen echter zit je hier ook goed op je plek indien je pas 1 a 2 jaar ervaring hebt (minimaal 1 jaar ervaring is een must). 

De Data Engineer zal gaan werken in multidisciplinaire teams en je levert de juiste data aan en werkt zo nu en dan ook met dashboards. Uiteraard is het begrijpen van en ervaring hebben met T-SQL, ETL en DWH nodig om een digitale sprong te maken naar de toekomst.

Geen enkele dag is hetzelfde en er zijn hier genoeg verschillende projecten waar je deel aan kan nemen. Niet te vergeten: je kan hier ook nog veel leren ;).

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een HBO of WO afgeronde opleiding richting Wiskunde/Statistiek, Natuurkunde en/of Computer Science;
- Je hebt een aantal jaren ervaring met Data Engineering (pré is 2 tot 5 jaar);
- Je hebt ervaring met SQL, T-SQL, Python, R, Pyspark etc;
- Kennis/ervaring binnen BI voor ondersteuning binnen Data Engineering, denk hierbij aan SSIS, SSRS etc.;
- Je bent analytisch sterk en kunt goed het overzicht bewaren;
- Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelste taal in woord en geschrift;
- Je kan werken binnen de Cloud (pré);
- Delivery binnen Docker of Kubernetes (pré);
- Je kunt algoritmes opstellen, complexe queries maken;
- Je kan modelleren;
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De organisatie zorgt goed voor haar werknemers.

Zo is er een prima salaris beschikbaar (tot Maximaal 6000 euro bruto), krijg je een 13e maand en zijn zaken als reiskosten, pensioen en verzekering ook goed geregeld.
Er zijn veel groei- en ontwikkelmogelijkheden en kom je te werken in een informele setting waar je veel vrijheid en flexibiliteit geniet.

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Dan ontvang ik graag je sollicitatie met cv op [email protected]
Voor vragen / opmerkingen kun je mij eveneens bereiken op 06-52 50 19 82.


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Mijn klant is een financiële dienstverlener gevestigd in Amersfoort. Het is van origine een familiebedrijf en ze zijn global international. Ze hebben momenteel 22 vestigingen in diverse landen en er werken momenteel ruim 780 mensen binnen de Nederlandse unit. Ze bieden een breed divers dienstenpakket aan. Ze werken aan prachtige transities (onder andere digitalisering) en groeien nog steeds erg snel. Ze zijn bijvoorbeeld bezig met een Agile transitie, Salesforce transitie en Data Driven transitie.

Hierbij hebben ze uiteraard veel migratievraagstukken en daarom zijn ze momenteel op zoek naar een Data Engineer. Een functie waarbij je een mooie brug slaat tussen Business en IT binnen een organisatie dat momenteel zich meer en meer richting Agile werken ontwikkelt. 

Het betreft een interne functie op een vaste werklocatie. De organisatie staat er om bekend om goed voor haar werknemers te zorgen. Zo zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend; het salaris boven marktconform en krijg je onder andere een 13e maand. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Azure Cloud Specialist in Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures