Vacature Medior/Senior Full-stack Developer software - Amersfoort

Amersfoort

PHP Professionals
 • PHP Professionals Bedrijfsprofiel
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Werk jij graag aan hoogwaardige software voor internetdoeleinden en durf jij 100% eigen verantwoordelijkheid te nemen? Dan is dit de vacature voor jou!

Als Full-stack of Backend PHP Developer kom je te werken in een jong en gedreven ontwikkelteam van 7 - 8 professionals. Je staat als developer zelf aan het stuur en draagt verantwoordelijkheid voor de producten die je maakt. Ook krijg je veel vrijheid in het verdelen van je werktijden, de inhoud van je werk en het opzetten van nieuwe initiatieven. Je krijgt voldoende ruimte voor jou inbreng. Sterker nog; jouw inbreng wordt verwacht en op waarde geschat. Als team run je bij wijze van spreken je eigen organisatie!

Door gezamelijk projecten op te pakken inspireren de prorgammeurs elkaar en wordt kennis- en informatie overdracht op de beste manier vormgegeven. Je werkt op basis van Agile Scrum en in overleg met de klant ben je actief met verschillende uiteenlopende online concepten. Het ontwikkelteam werkt met zowel Back-end als Front-end technieken. De belangrijkste zijn: Symfony, Laravel, PHP, VueJS, JavaScript en Code Reviewing. Als ervaren developer kunnen de meeste hiervan dan ook geen geheimen voor jou.

lees meer

Functie-eisen
 • Ruime ervaring als PHP Backend of Full-stack developer.
 • Kennis van de moderne MVC frameworks zoals Symfony of Laravel;
 • Als Full-Stack developer neem je naast PHP Backend ook voldoende kennis en ervaring in VueJS en JavaScript met je mee;
 • Je werkt graag met de Agile Scrum aanpak;
 • Je hebt een professionele houding, kan goed probleemoplossend denken en je bent leergierig;
 • Communicatie met klanten en met collega’s is voor jou geen probleem;
 • Je durft je eigen mening te geven ter verbetering van het team en de organisatie waar je energie krijgt bij de ontwikkeling en groei van je naaste collega’s.

lees meer

Overige info
 • Een prachtig salaris met een persoonlijk leerbudget!;
 • 26 vakantiedagen en reiskostenvergoeding;
 • Een goed geregeld pensioenplan en winstdeling;
 • De mogelijkheid om thuis te werken, maar op kantoor wordt de lekkerste lunch geregeld;
 • Een ontwikkelteam met veel kennis en inspiratie;
 • Veel eigen vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling en om ideeën in te brengen;
 • Een gameroom op locatie om even te relaxen tijdens het werk!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het PHP-Team, [email protected] of bellen naar 020 – 8200 675.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie, opgericht in 2000, is een écht technologiebedrijf met een duidelijke missie: hoogwaardige software voor internetdoeleinde ten behoeve van de klant! Meer dan 60 werknemers werken dagelijks aan het realiseren van dit doel en doen dit vrijwel zonder overhead.

Kenmerkend aan dit bedrijf is dat het een zelfsturende organisatie betreft. Vrijheid is de kernwaarde binnen het kantoor. Ieder team draagt 100% eigen verantwoordelijkheid voor de producten die zij ontwikkelen, de klanten en het eigen team. Ook draagt elke developer bij aan de collectieve verantwoordelijkheid. Denk hierbij aan verantwoordelijkheid op gebied van finance, strategie, compliance en commercie. Door deze kenmerken kent het bedrijf geen hiërarchie. Teams managen zichze;f waardoor je ook geen managers in je nek hebt hijgen.

Het bedrijf en de teams houden zich dagelijks bezig met het ontwikkelen van software voor grote organisaties als: ABN AMRO, Intertoys, Rijkswaterstaat, SBS, Drukwerkdeal.nl, Big Green Egg en de NS. Met de full focus op techniek combineert dit bedrijf de vrijheid van open source met de stabiliteit van bestaande softwaresystemen. Alle projecten worden vanuit de Agile aanpak opgebouwd.

Het kantoor ligt gelegen in Amersfoort en is gemakkelijk bereikbaar met de trein, auto of fiets. Haal in de pauze een broodje of verse koffie bij de Bistro van het bedrijf. Dit is een multifunctionele ruimte en dient als bedrijfsrestaurant, een café, een plek voor lokale meetups en de eigen evenementen. Ook is er een gameroom om even te relaxen tussen het werk door. Stap tijdens een zonnige dag op het enorme dakterras en geniet van de zon!

lees meer

Contactpersoon Denise Tol
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Amersfoort