Vacature Medior Servicedeskmedewerker Amersfoort

Amersfoort

Jobfinity
  • Jobfinity Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Medior niveau
  • Detachering / Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een klant van Jobfinity zijn wij op zoek naar een Medior Servicedeskmedewerker in Amersfoort.


Omschrijving Servicedeskmedewerker Amersfoort

Jij bent, samen met je collega’s, het visitekaartje van de klant. De IT Service Desk is onderdeel van de IT Customer Services afdeling. Als Medior Service Desk Medewerker lever je samen met jouw collega’s eerstelijns ondersteuning aan medewerkers en klanten via online requests, telefoon en e-mail. Jij zal samen met je collega’s de klant optimaal ondersteunen.


Kennis en ervaring medior Servicedeskmedewerker

● Als Medior Service Desk Medewerker beschik je over een MBO niveau 3 of 4 IT diploma;
● Je hebt affiniteit en ervaring in IT en hebt minimaal 1 jaar ervaring in een (internationale) servicedesk functie;
● Je hebt hebt kennis van ITIL Foundation (certificaat);
● Je bent analytisch sterk, en vraagt goed door bij telefonische meldingen van eindgebruikers;
● De klant werkt met zeer veel (bedrijfs-) specifieke applicaties, dus je bent bekend met het geven van support op applicaties;
● Je hebt basiskennis van o.a. Windows en Office en bent bekend met servicedesk systemen (ServiceNow) en processen;
● Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal goed, zowel gesproken als geschreven;
● Je bent bekend met incidentmanagement en/of changemanagement;
● Verder is het een pré als je kennis hebt van ServiceNow, en gecertificeerd bent op het gebied van Microsoft producten.


Wat bieden wij jou?

Als Servicedeskmedewerker gedetacheerd worden door Jobfinity betekent dat je in dienst treedt bij Jobfinity. IT Professionals bij Jobfinity krijgen een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij elke professional persoonlijke loopbaanbegeleiding, volop kansen om door te groeien en alle mogelijkheden om ICT gerelateerde opleidingen te volgen! Herken jij jezelf in bovenstaande, dan ben jij uit het juiste hout gesneden. Wil je snel carrière maken in de ICT? Een zeer professioneel, maar vooral ook leuk, team komen versterken? Opleidingen volgen die je verder helpen in je carrière? Solliciteer dan direct op deze vacature en wellicht verwelkomen we jou straks bij Jobfinity.


Over Jobfinity


Als je er voor kiest om via Jobfinity gedetacheerd te worden als Servicedeskmedewerker dan treed je in dienst bij Jobfinity. Je gaat werken voor een snel groeiende, ambitieuze organisatie werken en je wordt onderdeel van een team met betrokken ICT professionals. Het uitgebreide klantenbestand van Jobfinity biedt je de mogelijkheid om ervaring op te doen als Servicedeskmedewerker binnen verschillende opdrachtgevers in heel Nederland. Daarnaast krijg je bij ons de ruimte om je aanvullende certificaten te behalen en de coaching om je naar een hoger platform te tillen. Samen met je vaste contactpersoon binnen Jobfinity stel je samen een persoonlijk carrièreplan op, waarbij jouw wensen centraal staan.

lees meer

Overige info
Marcel Goezinne
m.goezinne06 - 102 28 606
Bedrijfsomschrijving Wie is Jobfinity? Jobfinity IT Detachering detacheert support & beheerprofessionals binnen de IT. Naast detachering biedt Jobfinity ook detavast constructies aan van ICT professionals. Wij zijn persoonlijk bureau met een team op kantoor van vier collega's en 25 collega's die bij klanten gedetacheerd zijn. En dit is meteen wat ons ons maakt, de kleinschaligheid waardoor we kunnen gaan voor een goede band en kwaliteit naar collega's en opdrachtgevers.

lees meer

Contactpersoon Jobfinity
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Amersfoort