Vacature Implementatie Consultant - Amersfoort

Amersfoort

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij ervaring met technische implementaties en wil je aan de slag bij een organisatie die volop aan het groeien is? Waar wacht je nog op, lees snel verder!


Wat ga je doen?

Als Implementatie Consultant ben je verantwoordelijk voor de projecten bij nieuwe klanten. Jij bent degene die ervoor zorgt dat alle nieuwe projecten zo goed mogelijk worden gemanaged. Je gaat in gesprek met de klant om de wensen te bespreken, zorgt voor een haalbare planning, je gaat in gesprek met je collega’s en je bewaakt de deadlines van het project.

In deze rol ben je zelf ook hands-on bezig bent met het configureren en implementeren van de software, kennis van XML en API Koppelingen en SQL databases is daarom ook zeker belangrijk om te hebben. De organisatie zit momenteel volop in de groei, heb jij mooie ideeën om hierin een bijdrage te kunnen leveren dan staan ze daar zeker voor open!


Wie ben je?

- Je hebt HBO werk en denk niveau;
- Je hebt ervaring met implementaties en het configureren van processen;
- Je hebt kennis van koppelingen als XML en SQL databases;
- Je het ervaring met het leiden van projecten en kan ervoor zorgen dat deze in goede banen wordt geleid;
- Je bent iemand die initiatief toont en meedenkt met de organisatie.


Wat mag je verwachten?

- Salaris dat kan oplopen tot €4.500,- op basis van 40 uur;
- 24 vakantiedagen;
- Thuiswerk mogelijkheden na Corona (momenteel volledig thuiswerken);
- Flexibele werktijden;
- Een goed pensioen.


Waar ga je werken?

Bij een organisatie die flink aan het groeien is. Momenteel zijn ze 50 man groot en tijdens Corona heeft de organisatie haar focusgebied aangescherpt. Hierdoor hebben zij een flinke groei doorgemaakt in het klantportfolio. Dit heeft ervoor gezorgd dat zij de teams toekomstgericht verder aan het inrichten zijn.

Je komt te werken in een team met ervaren collega’s die er samen naar streven om de klant met de juiste oplossing te voorzien. Nuchterheid is een van de bouwstenen voor het team en naast dat ze zelf volop aan het groeien zijn, staat je persoonlijke groei natuurlijk ook centraal!

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Raisha Rambharse | tel: 070-2197197 / 06-41082940 |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Raisha Rambharse
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Implementatie Consultant in Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures