Vacature Palo Alto specialist bij creatieve Cybersecurity topclub - Amersfoort

Amersfoort

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je gaat hier als Palo Alto Specialist geen enkele dag vervelen omdat geen enkele dag hetzelfde is! Je mag werken aan Firewall ontwikkeling waarbij je altijd een stuk security als core meebrengt maar je mag daarnaast ook lekker met klanten sparren en kijken naar mogelijkheden om alles nog veiliger te maken. Je bent samen met 3 andere Palo Alto specialisten een soort taskforce en bewaakt samen de veiligheid van verschillende toffe klanten. 
Het gaat om een rol waar je veel mag sparren en klankborden maar je hoeft niet perse bij klanten te werken. 3 tot 4 dagen in de week thuiswerken behoort tot de mogelijkheden en je mag werken aan prachtige oplossingen waar jij als Palo Alto Specialist blij van wordt!

Je zal tevens mogen werken aan ontwerpen en deze mogen implementeren zodat je impact maakt binnen de CyberSecurity domein! Je mag bijvoorbeeld veel mooie projecten mogen doen binnen routers, switches, datacenter, wireless én software defined netwerken.

lees meer

Functie-eisen

Als ervaren Palo Alto Specialist wordt het volgende van je verwacht:
- Minimaal 2 jaar ervaring als Netwerk Engineer;
- HBO werk- en denkniveau;
- Relevante werkervaring met Fortinet NSE 4 Network Security, Palo Alto, Cisco;
- Ervaring met Wireless, Firewalls, Routers en Switches; 
- je bent flexibel inzetbaar;
- je hebt een of meerdere relevante certificeringen waaronder Palo Alto, Fortinet NSE, CCNA gecertificeerd (aangevuld met CCNP/ENCOR of bereid dit te halen);
- aan jouw Nederlandse & Engelse taalvaardigheid is niet te twijfelen;
- je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen en mee te groeien met de organisatie;
- Je hebt kennis en ervaring met load balancing en software defined networking; 
- Je hebt kennis en ervaring met Netwerk monitoring tools;
- Je bent communicatief vaardig in zowel Engels als Nederlands. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn binnen deze organisatie zeer aantrekkelijk:

•              Een vaste 13e maand en optionele bonusuitkering;
•              Een zeer aantrekkelijk salaris welke bovengemiddeld is!
•              Leuke werktrips waar je vrienden jaloers op worden;
•              Een vrij in te regelen studiebudget zonder regeling;
•              Een vrij te kiezen leaseauto;
•              Mogen werken aan bizar toffe Enterprise projecten;
•              Veel aandacht voor je persoonlijke groei!


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze Cybersecurity specialist is een zeer professionele speler op de markt van informatiebeveiliging en security. 
Deze grote en internationale organisatie bestaande uit ongeveer 250 personeelsleden is binnen Nederland de grootste speler op de markt van informatiebeveiliging en het voorkomen van dataleaks waar zij diverse organisaties helpt bij het beschermen tegen ongewenste penetraties/intrusions. Daarnaast zorgen zij vanuit hun expertise voor inzicht, overzicht, veiligheid en rust. Ondanks dat ze een speler van 250 FTE sterk is zijn ze hier erg informeel en hebben ze de units goed opgesplitst! Hierdoor blijft persoonlijk contact gewaarborgd en voelt het hier nooit als een groot slagschip aan. De lijnen zijn kort en daardoor hoef jij je nooit te irriteren aan stroperige processen!

Voor mijn klant ben ik op zoek naar een Palo Alto Engineer, die de klanten van deze organisatie wil helpen in de bescherming tegen cyberbedreigingen. De consultants en Engineers binnen deze organisatie werken samen om de klanten te voorzien van uitstekende oplossingen, waarbij zij ook ondersteunend zijn in de implementatie, acceptatie en begeleiding van de oplossingen. Je zal niet veel bij klanten op locatie werken maar je mag wel aan verschillende projecten werken waardoor je aan verschillende complexe omgevingen mag proeven! Ze doen hier veel aan teambuilding en ze zorgen ervoor dat jij en je collega's op elkaar kunnen bouwen! Ze hebben namelijk regelmatig kennissessies, leuke teamuitjes die georganiseerd worden en zorgen ervoor dat er veel met elkaar geklankbord wordt.

Sinds de jaren '90 behoren zij tot de beste gekwalificeerde en een van de grootste partijen binnen Europa op het gebied van Security en Informatiebeveilging. Hun diensten, oplossingen en partners zijn zorgvuldig geselecteerd om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen op ieder moment. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht en daarnaast hebben zij nog een aantal andere kantoren binnen/buiten Nederland. 

Deze Cybersecurity specialist zoekt ter uitbreiding van haar huidige (Sterren)Team een Palo Alto specialist. Hierbij zijn ze zoekende naar ervaren versterking. Cybersecurity is altijd in ontwikkeling en ze moedigen jou aan om creatief mee te gaan in vernieuwende oplossingen!  Voor deze functie ben ik zoekende naar een Palo Alto kandidaat met minimaal 2 jaar ervaring (dit mag ook meer zijn)!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Security Specialist in Amersfoort