Vacature Senior Systeem Beheerder - Amersfoort

Amersfoort

ICT Zaakwaarnemer
  • ICT Zaakwaarnemer Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Description
Ben jij een ervaren senior IT systeembeheerder? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je met je team verantwoordelijk bent voor de interne IT omgeving van een dynamische en ambitieuze organisatie? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wat je gaat doen
Je komt te werken op de IT-afdeling in Amersfoort die verantwoordelijk is voor de algehele IT-dienstverlening in Nederland als ook in delen van Europa. Dit zal je doen met een collegiaal team van 10 IT-professionals met een goede mix van kennis, ervaring en achtergrond.

Je kan vanuit jouw expertise IT projecten voorbereiden en uitvoeren. Je adviseert over en implementeert met je directe collega’s het IT beleid en verzorgt hiermee dat IT omgeving optimaal functioneert.

Verder behoren tot jouw taken o.a.:

Deelnemen in en leiding geven aan complexe IT projecten
Het verzorgen van de operationele taken voor onze IT diensten, systemen en applicaties
Het anticiperen op en verhelpen van bestaande en toekomstige IT problemen
Het oppakken van tweedelijns incidenten en changes in jouw expertise gebied
Samen met gebruikers en leveranciers overleg voeren om te komen tot de meeste optimale oplossingen voor onze organisatie.
Het maken van documentatie, handleidingen en instructies voor collega’s en gebruikers.
Wie wij zoeken
Jij bent een zelfstandige, communicatief vaardige, flexibele en gedreven collega. Je hebt een hbo werk- en denkniveau en een afgeronde technische IT-opleiding.

Functie eisen:

Je beschikt over brede en aantoonbare ICT-kennis met een focus op Microsoft-producten in een enterprise-omgeving. Kennis van Microsoft server, SCCM en Active Directory is een must. Certificering hierin is een pre
Je hebt ervaring van NetApp of soortgelijke SAN oplossingen
Je hebt goede kennis van virtualisatie oplossingen zoals ESX / Hyper-V
Je hebt ervaring met cloud oplossingen
Ervaring met Cisco en Cisco Meraki is een pré
Ervaring met Microsoft SQL en/of Sharepoint
Je hebt goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels (spreken & schrijven)
Je bent zelfstandig, neemt ownership, beschikt over analytisch vermogen, hebt een hands-on mentaliteit en je bent daarnaast stressbestendig en resultaatgericht.

Wie wij zijn
De IT-afdeling op het hoofdkantoor in Amersfoort is verantwoordelijk voor de algehele IT-dienstverlening in Europa en daarbuiten. Zowel de IT-dienstverlening als IT-organisatie is nog volop in ontwikkeling en biedt daarom nog volop ontwikkelmogelijkheden voor de juiste talenten.
 

Tagged as: MBO

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving ICTZaakwaarnemer is dé detacheerder voor de generatie van nu. Bij ons gelden andere regels. Bij ons draait alles om jou: de ICT-specialist. Onze hoogste prioriteit ligt bij het ontwikkelen van ICT-specialisten, wat betekent dat we je kunnen bijstaan in het realiseren van je ambities. We zorgen voor een IT-omgeving waarbinnen jouw kennis & skills het best tot hun recht komen. Daarnaast regelen we een eerlijke beloning + een mooie bonusregeling.

lees meer

Contactpersoon Hessel Mudde
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Amersfoort