Vacature Information Security Officer - Amersfoort

Amersfoort

Yacht
  • Yacht
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je zorgt voor opzet, monitoring en uitdragen van beleid op vlak van informatiebeveiliging. Dit doe je vanuit IT security en IT compliance perspectief voor de organisatie van VWPFS. 

Je zorgt voor de bewustwording onder medewerkers van de veiligheidsrisico's en borgt de specifieke informatiebeveiliging voor de hele ICT-organisatie. Concreet draag je zorg voor bijvoorbeeld het stellen van kaders voor het secure ontwikkelen van applicaties, het opvolgen van penetratie test bevindingen, draag je bij aan audits en zorg je voor bewustzijn bij alle betrokkenen op het gebied van informatiebeveiliging. 

Je bent doortastend, je toont aan dat de afgesproken veiligheidsnormen ook daadwerkelijk worden nageleefd. Bovendien weet je als geen ander welke eisen gesteld dienen te worden aan leveranciers en applicaties bij uitbestedingen. Je hebt een actueel beeld van in de markt beschikbare normenkaders zoals ISO27001/2, OWASP en Cobit.

Jij bent de aanjager en de specialist  in de organisatie met betrekking tot  security en data protection. 

Met wie? 

Je bent onderdeel van het team IT Governance, Risk and Compliance waarin diverse professionals als 2e lijns adviseurs betrokken bij de IT afdeling van Volkswagen Pon Financial Services. Ieder met zijn eigen expertisegebied, maar samen verantwoordelijk voor een veilig, effectief en compliant IT proces. Je werkt bijvoorbeeld samen met een IT risk officer, IT compliance officer en de AIM authority. Binnen de organisatie ben je de gesprekspartner voor de business op het gebied van informatiebeveiliging.  

lees meer

Functie-eisen

Je hebt HBO+/ WO werk- en denkniveau en bent IT technisch onderlegd. Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en beschikt over tenminste 1 van de volgende certificeringen; CISSP / CRISC / CISM.

Overige info Arbeidsvoorwaarden
  • Goede primaire arbeidsvoorwaarden 
  • 13e maand 
  • Aantrekkelijke extra’s zoals private leasing, korting op autoverzekering, bijdrage aan collectieve ziektekostenverzekering en korting op financieringen 
  • Informele cultuur met veel ruimte voor zelfstandigheid 
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling middels de VWPFS Academy

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG (gelieerd aan Volkswagen AG) en Pon Holdings. We financieren, leasen en verzekeren niet alleen de mooiste automerken, maar bieden financiële oplossingen voor elke vorm van mobiliteit. Dat doen we voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en kleinbedrijf en particulieren. Hierin is geen vraag ons te gek en geen oplossing te vergezocht. Onze medewerkers geven elke dag het uiterste om de flexibele, betrouwbare en professionele partner voor onze klanten te zijn. Daar krijgen we energie van!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Information Security Officer in Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures